Feedback

Stiri Masini electrice si hibride

Luni, 01 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Kia și Hyundai pregătesc o platformă dedicată mașinilor electrice: primele modele sunt așteptate în 2021

Kia și Hyundai vor dezvolta o platformă pentru mașini electrice subcompacte și compacte, iar primele modele vor apărea pe piață peste circa doi ani.
Luni, 01 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Versiunea electrică a lui Volvo XC40 va fi prezentată până la sfârșitul anului: vânzările vor începe în 2020

Volvo a anunțat că versiunea electrică a SUV-ului XC40 va fi prezentată oficial în acest an înainte de startul vânzărilor în 2020.
Duminica, 31 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Mini Electric, disponibil la precomandă în Franța: prezentarea primului model Mini electric, programată în acest an

Mini Electric poate fi precomandat pe piața din Franța, deși primul model electric al constructorului nu a fost încă prezentat oficial. Clienții vor putea conduce un Mini Cooper până la primirea noului model.
Sambata, 30 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Renault anunță planurile pentru lansarea a încă două electrice: un model de oraș și un rival pentru Nissan Leaf

Renault a confirmat că va lansa o mașină electrică de oraș și un model electric compact care să rivalizeze cu Nissan Leaf, însă nu a precizat când vor fi disponibile pe piață.
Sambata, 30 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Primele detalii despre versiunea plug-in hybrid a lui Volvo XC40: sistem hibrid de 262 de cai putere și acumulator de 9.7 kWh

Volvo a anunțat că una dintre versiunile plug-in hybrid care va fi disponibilă pe XC40 va avea un motor pe benzină de 1.5 litri și 180 CP și un motor electric de 82 CP. În total, sistemul va genera 262 CP.
Joi, 28 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Imagini noi cu viitorul Porsche Taycan: nemții încep testele finale cu primul model electric de serie din istoria companiei

Porsche a publicat un clip video și două fotografii noi cu viitorul Taycan. Conform oficialilor, prototipurile de teste au "adunat" aproximativ 6 milioane de kilometri și au îndurat temperaturi cuprinse între -35 de grade Celsius și 50 de grade Celsius.
Joi, 28 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

BMW ar putea înlocui i3 cu modelul electric i2: platformă comună cu Daimler și preț mai mic de 30.000 de euro

BMW plănuiește un nou model electric i2 ca înlocuitor pentru actualul i3 și care să fie dezvoltat pe o platformă comună cu Daimler, potrivit informațiilor din presa germană. Viitorul model ar urma să coste mai puțin de 30.000 de euro, lansarea fiind estimată în 2024.
Marti, 26 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 11 comentarii

Tesla Model 3, cea mai vândută mașină electrică în Europa în luna februarie: peste 3.600 de unități comercializate

Tesla Model 3 a fost cea mai vândută mașină electrică în Europa în luna februarie, după ce a fost comercializată în peste 3.600 de unități. Renault Zoe a ocupat locul doi cu aproape 2.900 de unități.
Marti, 26 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Ford va lansa anul viitor versiuni mild hybrid pentru Fiesta și Focus: cele două modele vor fi prezentate la Amsterdam pe 2 aprilie

Ford a anunțat că va introduce versiuni mild hybrid la 48V pentru Fiesta și Focus, începând cu 2020. Sistemul va fi disponibil pentru motorizarea EcoBoost de 1.0 litri, iar cele două modele vor fi prezentate pe data de 2 aprilie, în cadrul unui eveniment desfășurat la Amsterdam.
Luni, 25 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Viitorul Jaguar J-Pace va avea versiune 100% electrică: debutul SUV-ului este programat în 2021

Viitorul SUV de la Jaguar, modelul J-Pace, va fi lansat în doi ani și va avea o versiune electrică, potrivit unor surse din cadrul companiei britanice.
Sambata, 23 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Ce mașini electrice și hibride plug-in au cumpărat europenii în 2018? Nissan Leaf și Mitsubishi Outlander domină vânzările pe Continent

Clasamentele vânzărilor de mașini electrice și de mașini hibride plug-in la nivel european nu oferă surprize majore. Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi și-a plantat reprezentanții în vârful celor două clasamente.
Vineri, 22 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

BMW pregătește îmbunătățiri pentru X1 plug-in hybrid: ediția comercializată exclusiv în China va avea o autonomie în modul electric de până la 110 kilometri

BMW anunță o serie de îmbunătățiri în dreptul versiunii X1 PHEV. Modelul hibrid destinat exclusiv pieței din China va primi o serie de modificări menite să ofere o autonomie în modul electric de până la 110 kilometri (NEDC) și un consum mediu mixt de carburant de 1.3 litri/100 de kilometri (NEDC).
Joi, 21 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Proiect inedit: 15 unități Renault Zoe, folosite pentru stocarea energiei și transferul înapoi al acesteia în rețeaua de electricitate

Renault a introdus un sistem de stocare a energiei pe 15 unități Zoe care permite transferul înapoi al acesteia în rețeaua de electricitate.
Joi, 21 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Norvegia vrea doar taxiuri electrice în capitala Oslo, din 2023: nordicii propun încărcarea prin inducție pentru mai multă eficiență

Oslo vrea să devină primul oraș din lume în care să circule doar taxiuri electrice, începând cu anul 2023. Nordicii vor să folosească tehnologia încărcării prin inducție pentru mai multă eficiență în “alimentarea” vehiculelor din capitala Norvegiei.
Joi, 21 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

BMW, Daimler și Volkswagen pun presiune pe Germania pentru a promova mașinile electrice: "Avem nevoie de infrastructură de încărcare"

BMW, Daimler și Grupul Volkswagen au ajuns la un acord pentru a pune presiune pe statul german să dezvolte rețeaua de stații de încărcare și să promoveze mașinile electrice în detrimentul celor cu motoare cu combustie internă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 21 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Rețeaua europeană Ionity va fi extinsă: Volkswagen, BMW, Daimler și Ford vor să construiască peste 400 de stații de încărcare rapidă pentru mașini electrice

Proiectul Ionity, lansat în 2017 de Volkswagen, BMW, Daimler și Ford, va fi extins în curând. Rețeaua europeană de stații de încărcare rapidă pentru mașini electrice va depăși totalul de 400 de unități, țintă stabilită pentru sfârșitul lui 2020.
Joi, 21 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Volvo: “Electricele vor fi la fel de profitabile ca mașinile convenționale până în 2025”

Volvo estimează că mașinile electrice vor aduce un profit similar cu vehiculele convenționale cel târziu în anul 2025, potrivit Reuters.
Joi, 21 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Volvo estimează că vânzările de hibrizi plug-in vor ajunge la 20-25% din total în acest an: “Am subestimat cererea pentru aceste modele”

Volvo se așteaptă ca vânzările sale de hibrizi plug-in să crească semnificativ în acest an, până la 20-25% din total, pe fondul unei “subestimări” a cererii pentru aceste modele.
Miercuri, 20 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Skoda încă nu a luat o decizie cu privire la un model electric accesibil: "Trebuie să facem lucrurile pas cu pas"

Până la finalul lui 2021, Skoda va lansa două modele electrice dezvoltate pe platforma MEB a grupului Volkswagen. Ambele vor avea la bază conceptul SUV-ului Vision iV. Un model electric accesibil ca preț încă nu a fost confirmat.
Marti, 19 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 7 comentarii

Prețul mediu al modelelor electrice, mai mare cu peste 34% decât cel al modelelor cu motoare cu combustie internă din același segment

Prețul mediu de vânzare al unui model electric este cu peste 34% mai mare decât în cazul unui model cu motor cu combustie internă care concurează în același segment, potrivit unei analize realizată de Jato.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru