Stiri Masini electrice si hibride

Joi, 19 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Rivian vrea să lanseze modele electrice în Europa: americanii iau în calcul și construcția unei fabrici pe Bătrânul Continent

Start-up-ul Rivian se gândește să lanseze modele electrice pentru piața din Europa. CEO-ul susține că există posibilitatea ca, pe viitor, americanii să construiască o fabrică de mașini electrice pe Bătrânul Continent.
Joi, 19 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 10 comentarii

BMW investește 400 de milioane de euro pentru producția de mașini electrice la München: fiecare fabrică germană va produce cel puțin un model electric până la sfârșitul lui 2022

BMW a anunțat că va investi 400 de milioane de euro pentru ca uzina din München să producă mașini electrice. Până la sfârșitul anului 2022, fiecare fabrică BMW din Germania va produce cel puțin un model 100% electric, conform planurilor companiei.
Miercuri, 18 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Panasonic vrea să producă baterii pentru mașini electrice în Norvegia: principalul client ar urma să fie fabrica Tesla din Germania

Panasonic a anunțat că analizează ideea construcției unei fabrici de baterii pentru mașini electrice în Norvegia. Japonezii spun că principalul lor client ar putea să fie viitoarea uzină Tesla de lângă Berlin.
Miercuri, 18 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

Daimler: “Vom colabora cu Geely pentru dezvoltarea de motoare pentru mașinile hibride”

Daimler și chinezii de la Geely vor colabora în vederea dezvoltării unei noi generații de motoare cu ardere internă pentru mașinile hibride. “Cele două companii plănuiesc un motor modular foarte eficient,” a declarat un reprezentant Daimler.
Marti, 17 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

Mercedes-Benz introduce încărcare AC la 11 kW pentru SUV-ul electric EQC: echipamentul va fi disponibil standard

Mercedes-Benz introduce un încărcător AC la 11 kW pentru EQC 400 4Matic. Conform oficialilor germani, timpul pentru reîncărcarea bateriei (de la 10% la 100%) cu capacitate de 80 kWh la o priză AC va fi de 7 ore și jumătate.
Marti, 17 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Ford anunță o versiune Full Hybrid pentru SUV-ul Kuga: 190 de cai putere și autonomie de până la 1.000 de kilometri

Ford a lansat o nouă versiune electrificată pentru SUV-ul Kuga, ce promite o autonomie de până la 1.000 de kilometri cu un singur plin. Kuga Full Hybrid are o baterie de 1.1 kWh cu funcție de autoîncărcare și un sistem de propulsie ce dezvoltă un total de 190 de cai putere.
Luni, 16 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Toyota prezintă versiunea electrică a utilitarei Proace Verso: 136 de cai putere și autonomie de până la 330 de kilometri

Toyota introduce în gamă noul Proace Verso Electric. Utilitara electrică de persoane va fi echipată cu un motor cu 136 CP, iar bateria va fi disponibilă în versiuni de 50 kWh sau 75 kWh.
Luni, 16 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz a pregătit un nou clip cu viitoarele EQA și EQS: nemții ne arată câteva dintre testele efectuate cu cele două modele electrice

Mercedes-Benz a publicat un clip video cu prototipurile viitoarelor modele electrice EQA și EQS. Conform rapoartelor, cele două modele vor fi prezentate în cursul anului viitor.
Vineri, 13 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Primele schițe cu viitoarea versiune de performanță a lui Mini Cooper SE: imaginile cu modelul electric apar în cadrul documentarului Chasing iNext

Primele schițe cu viitoarea versiune de performanță a lui Mini electric au apărut în cadrul documentarului Chasing iNext, o mini-serie dedicată dezvoltării noului SUV BMW iX. Viitorul Hot Hatch va prelua elemente de caroserie introduse în premieră pe varianta John Cooper Works GP.
Joi, 12 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Rivian deschide pre-comenzile pentru pick-up-ul R1T și SUV-ul R1S: livrările încep în vara anului viitor

Rivian a deschis lista de pre-comenzi pentru cele două modele electrice ale sale, pick-up-ul R1T și SUV-ul R1S, iar livrările sunt programate să înceapă în iunie, respectiv august 2021.
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 29 comentarii

BMW iX este SUV-ul electric derivat din conceptul futurist iNext: peste 500 CP și autonomie mai mare de 600 de kilometri

BMW a publicat primele imagini cu viitorul SUV electric iX. Modelul va fi produs începând cu a doua jumătate a anului viitor și va fi echipat cu un sistem de propulsie care dezvoltă peste 500 CP. Autonomia anunțată de nemți va fi de peste 600 de kilometri.
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Ford pregătește un nou model electric pe platforma folosită și de Mustang Mach-E: producția va avea loc în Mexic

Ford va lansa un nou model electric pe platforma utilizată de Mustang Mach-E, iar producția va avea loc la uzina din Mexic a constructorului american, potrivit informațiilor publicate pe site-ul oficial.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 10 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Franța prelungește bonusurile pentru mașini electrice până în iunie 2021: clienții primesc o reducere de 7.000 de euro

Franța a anunțat că va prelungi bonusurile oferite pentru achiziționarea de mașini electrice până la jumătatea anului viitor, ca urmare a noilor restricții implementate din cauza pandemiei de coronavirus.
Marti, 10 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Vânzările europene de mașini electrice și hibride au crescut cu 128% în trimestrul al treilea: europenii au cumpărat 54% din totalul global de unități vândute

Mai mult de jumătate (54%) din mașinile hibride și electrice vândute la nivel global în trimestrul al treilea au fost cumpărate de clienții din Europa, urmați de cei din China (30%) și din SUA (16%), iar tendința va continua până la finalul anului, potrivit unui raport al PwC.
Luni, 09 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Cota de piață deținută de Tesla în Vestul Europei pe segmentul mașinilor electrice a scăzut de aproape 3 ori în perioada iulie-septembrie

Tesla a avut o cotă de piață de numai 13.5% în Vestul Europei în perioada iulie-septembrie, comparativ cu cota de piață de 33.8% din perioada similară a anului trecut, pe măsură ce producătorii tradiționali lansează numeroase modele.
Luni, 09 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Nio devine al doilea producător după Tesla care oferă baterii de 100 kWh pentru mașini electrice: autonomia ajunge la 615 kilometri

Nio a anunțat că SUV-ul electric ES6 poate fi achiziționat și cu o baterie de 100 kWh. Constructorul chinez devine astfel doar al doilea producător după Tesla care oferă clienților o baterie cu o astfel de capacitate.
Duminica, 08 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

General Motors va accelera investițiile în dezvoltarea mașinilor electrice: “Vrem să oferim vehicule accesibile de volum”

General Motors va mări investițiile în dezvoltarea mașinilor electrice în următorii trei ani, potrivit CEO-ului Mary Barra. Americanii vor ca brandurile din grup să ofere vehicule electrice accesibile și de volum.
Sambata, 07 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 9 comentarii

Volkswagen ia cu asalt piața din China: nemții vor să lanseze 8 modele electrice din gama ID până în 2023

Volkswagen va lansa 8 modele electrice din gama ID în China până în 2023, într-un efort prin care să-și asigure o cotă cât mai mare din vânzările acestui segment pe cea mai mare piață auto din lume.
Vineri, 06 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Hyundai și Kia se alătură rețelei europene de stații de încărcare Ionity: clienții vor avea tarife preferențiale pentru încărcare

Hyundai și Kia au devenit oficial parteneri în rețeaua europeană de stații de încărcare Ionity. Principalul avantaj este că proprietarii de mașini electrice Hyundai și KIa vor avea tarife preferențiale la încărcare.
Vineri, 06 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Șeful VW vrea să mențină ritmul investițiilor în mașini electrice și autonome: nemții ar urma să renunțe la anumite modele din grup

Herbert Diess spune că Volkswagen trebuie să facă anumite ajustări ale strategiei pentru a menține ritmul investițiilor în mașini electrice și autonome. Șeful companiei germane consideră că anumite modele din grup trebuie să fie scoase din producție, iar VW să se concentreze mai mult pe electrificare.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru