Mercedes a brevetat versiunea cu patru uşi a lui SLS AMG

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 23.02.2012
Mercedes-Benz ar putea lansa o versiune cu patru uşi a lui SLS AMG, arată un set de schiţe înregistrate odată cu patentarea design-ului acestui model.

Mercedes-Benz ar putea duce nişele la un nou nivel, după ce au patentat o versiune cu patru uşi a lui SLS AMG. Modelul respectiv ar avea portierele din faţă cu deschisdere verticală, în tim ce portierele din spate ar avea deschidere inversă. Pe lângă asta, cei de la Mercedes-Benz ar păstra motorul V8 de 6.208 centimetri cubi al lui SLS 63 AMG şi design-ul general al supercar-ului pentru a crea un model de nişă special.

Primele schiţe au fost publicate de americanii de la Autoblog.com şi prezintă un model care nu are montant B fix şi care are un sistem interesant de deschidere a portierelor, nemaiîntâlnit până acum pe un model de serie. Practic, Mercedes-Benz a combinat deschiderea verticală a portierelor cu deschiderea inversă a portierelor, această configuraţie nemaifiind prezentă pe niciun model de serie lansat până acum, fiind o raritate şi printre concepte.

Nemţii sunt concentraţi pe păstrarea unui nivel ridicat de rigiditate a caroseriei fără a afecta prea mult masa lui SLS 63 AMG.

Având în vedere lipsa unui montant B, lungirea ampatamentului şi creşterea numărului de portiere, inginerii Mercedes-Benz au o provocare veritabilă în faţă. Dacă experimentul lor va fi unul reuşit, Mercedes-Benz va avea un rival pentru Porsche Panamera şi Aston Martin Rapide.

Via | Autoblog

Comentarii (11)

  • Bravo Renault !! ;)
    3 19
  • vannila
    pff...doamne cit de prost trebuie sa fii ca sa scrii bravo renault???va rog frumos stergeti profilul asta '' unckle''!!!
    11 3
  • @unkle
    lollllllllll
    da e interesant sistemul lor
    3 1
  • Bogdan
    Cea mai mare prostie de la Mercedes
    Oare de ce trebuie sa strici farmecul unui lucru' frumos si sa-l derivezi intr-un c*** ???
    4 3
  • mercedes
    Aeshtia de la mercedes au inceput sa strice brandul , de la inceput au modificat frumosul ML shi l-au transformat intr-o rabla fara gust , apoi vre sa-l urasca pe sls
    2 4
  • kumite
    Mda!
    Din cate stiu eu,Mazda RX 8 are ceva asemanator.Usile fata se deschid normal,usile spate se deschid ca la viitorul model de mai sus.In plus Mazda are si montantii B.In plus Mazda este un model de serie.Deci nu stiu cat de originali sunt nemtii cu usile astea spate.
    Oricum,va fi ceva iesit din comun!
    2 7
  • Interesant!
    Eu cred ca va fi un concurent pt. Panamera!
    2 2
  • @kumite
    kumite...treci la culcare.... ai auzit ...sa zicem...de rolls royce? probabil ca nu... in plus schita brevetata de merc este total diferita de usile sinucigase de la rx8 (care NU are montanti B, ala ii gasesti la noua meriva de la opel)
    8 0
  • ar85dan
    @ kumite
    Mazda Rx 8 nu are montant B :)
    si legat de acest Mercedes...mai bine nu l-ar face.
    2 2
  • kumite
    montant b
    Asa-i,mazda nu-l are.Greseala mea!
    2 1
  • kumite
    @krm
    Care-i problema ta?Usi sinucigase?Ai tu RX8,si noi nu stim?Oricum nu intereseaza ce ai tu.
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru