Nissan va aduce modelul electric Leaf pe piata de inchirieri auto

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 17.02.2010
Pana in 2011 majoritatea punctelor de inchirieri auto Hertz vor pune la dispozitia clientilor modelul electric Nissan Leaf. Parteneriatul dintre Nissan si Hertz ii va ajuta pe japonezi sa obtina un feedback concludent asupra modelului.

Vehiculele elctrice au inceput sa prezinte interes si pentru marile firme de inchirieri. Cel mai nou exemplu este gigantul Hertz, numarul unu mondial in serviciile de inchiriere a automobilelor, care a semnat un contract recent cu Nissan, pentru furnizarea modelului Leaf.

Parteneriatul presupune oferirea unei flote de masini electrice in cateva puncte importante de inchiriere Hertz, din Europa si Statele Unite. Mark Frissora, presedinte executiv Hertz, a declarat ca "memorandumul incheiat cu Nissan dovedeste inca o data inclinatiile ecologice ale companiei de inchirieri si dorinta de a promova la nivel global vehiculele cu emisii zero."

La randul sau, Nissan a declarat, intr-un comunicat de presa, ca intentioneaza sa isi extinda colaborarea cu Hertz la nivelul tuturor punctelor de inchiriere ale companiei. Colaborarea le va oferi japonezilor posibilitatea de a studia deschiderea publicului, din cele mai populate orase ale globului, catre vehiculele electrice .

via | egmcartech

Comentarii (1)

  • intr-adevar...
    testul suprem e la o companie de inchirieri auto...
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru