Noul Volvo C70 facelift a fost fotografiat in Barcelona

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 05.06.2009
Un fan al marcii Volvo a fotografiat versiunea facelift a lui C70. Modelul era pregatit pentru o sedinta foto oficiala, organizata in Barcelona.

Un membru al forumului pasionatilor Volvo a reusit sa surprinda primele imagini cu facelift-ul modelului C70, chiar inainte de sedinta foto oficiala. Desi imaginile sunt surprinse cu telefonul mobil, putem observa principalele trasaturi stilistice ale acestui model. Noul Volvo C70 are un design inspirat din aspectul lui S60 Concept.

Principala schimbare a design-ului lui C70 apare la nivelul partii frontale. Caladrul formeaza un corp comun cu capota, care se diferentiaza apoi de aripi si de bara de protectie fata. Blocurile optice sunt montate pe aripi si au o forma alungita, pe cand masca frontala este preluata direct de la S60 Concept.

Spatele acestui model a fost si el revizuit, numele Volvo ocupand acum un loc de cinste pe portbagajul lui C70. Stopurile au fost si ele schimbate, alaturi de bara de protectie spate. Avand in vedere ca Volvo a organizat deja prima sedinta foto oficiala cu acest model, producatorul suedez ar trebui sa dezvaluie noul C70 in curand.

Via | Carscoop

Comentarii (2)

  • s60
    sunt aproape sigur ca asta o sa fie fatza urmatorului s60 , desi despre stopurile din spate nu sunt foarte incantat , sper sa fie mai originali

    Automarket da multe stiri despre volvo in ultimul timp , va multumesc frumos , tineti-o tot asha, apropo , ash vrea sa-mi ziceti cand va sarbatoriti ziua de nastere , vreau sa particip la fiesta ;) o zi buna
    0 1
  • cine stie
    poate va fac si un cadou
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru