Obama: "Toyota va supravietui crizei de imagine"

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 11.02.2010
Presedintele Statelor Unite a declarat ca Toyota va supravietui recall-ului de aproape 9 milioane de automobile. Obama si-a afirmat convingerea ca Toyota va rezolva toate problemele de siguranta.

Situatia neplacuta in care se afla acum Toyota l-a facut pana si pe Barack Obama, presedintele Statelor Unite, sa iasa la rampa cu o declaratie oficiala. Desi nu a comentat modul de operare al japonezilor si rapiditatea cu care au actionat, Obama a sustinut ca fiecare constructor auto trebuie sa reactioneze prompt atunci cand vine vorba despre siguranta.

Totodata, presedintele a subliniat ca imaginea brandului japonez ar putea avea de suferit daca instiintarile despre recall nu sunt trimise la timp. "Fiecare producator trebuie sa iasa in fata si sa isi asume raspunderea asupra faptelor atunci cand se vorbeste despre o problema de siguranta publica. Nu suntem inca siguri ca Toyota a procedat astfel, insa acest lucru va fi investigat", a declarat Obama.

Primul presedinte de culoare din istoria SUA a declarat ca in ciuda celor aproape noua milioane de vehicule rechemate in service, Toyota va supravietui crizei de imagine.

via | egmcartech

Comentarii (1)

  • Opinie
    Ce n-a spus nimeni aici o face Obama de la distanta: masinile Toyota cu probleme in SUA sun fabricate in SUA. Si e in joc nu numai piela Toyotei ci si joburile a mii de americani.
    9 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru