Renault a lansat o ediţie limitată a lui Megane RS: Monaco Grand Prix

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 30.08.2011
Renault va construi doar 50 de exemplare ale ediţiei limitate Monaco Grand Prix a lui Megane RS. Motorul 2.0 Turbo al modelului dezvoltă 250 CP şi 340 Nm, la fel ca versiunea standard.

Francezii de la Renault au prezentat o ediţie limitată a lui Megane RS. Aceasta este numită Monaco Grand Prix şi va fi construită în doar 50 de exemplare, oferite clienţilor de pe Glob. Toate exemplarele vor fi vopsite într-o nuanţă perlată de alb, complementată cu accente de "piano black"(negru lucios). Respectivele ornamente finisate "piano black" sunt capacele oglinzilor, difuzorul de aer spate şi carcasele proiectoarelor. Motorizarea nu a fost schimbată, unitatea 2.0 Turbo oferind în continuare 250 CP şi 340 Nm.

În standard, cele 50 de exemplare Megane RS Monaco Grand Prix oferă un plafon panoramic, jante din aliaj de 19 inch, sistem de frânare Brembo cu etriere vopsite în roşu şi blocuri optice adaptive cu bi-xenon. Interiorul a primit tapiţerie din piele neagră cu cusături albe şi accente albe pe consola centrală. Scaunele sport ale lui Megane RS şi covoraşele sale au şi ele cusături cu inscripţia "MonacoGP".

Odată cu lansarea acestei ediţii limitate a lui Renault Megane RS, cei de la Renault au anunţat că extind garanţia tuturor modelelor Renault Sport cumpărate după 27 august 2011 la trei ani, fără limită de kilometri. Justin Hocevar, directorul de management al Renault Australia, a declarat că această versiune se va vinde extrem de rapid şi le-a recomandat clienţilor interesaţi să se ducă rapid la cel mai apropiat dealer Renault, deoarece toate cele 50 de exemplare vor deveni vehicule de colecţie.

Via | LeBlogAuto

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru