Renault anunta alte trei premiere mondiale la Paris

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 26.09.2008
Renault pregateste pentru Paris alte trei premiere mondiale: un model de serie, un concept si un frate pentru Kangoo.

In acest moment, Renault este unul din constructorii auto mondiali care au anuntat cele mai multe premiere pentru Salonul de la Paris. Chiar si asa, francezii nu lasa garda jos si anunta inca trei premiere mondiale in cadrul celui mai important salon european al anului.

Alaturi de noua generatie Megane, conceptul Ondelios si Laguna Coupe, la standul Renault isi vor mai face aparitia inca trei "vedete". Un nou concept, un nou membru in familia Kangoo si un nou model de serie sunt cele trei surprize pe care francezii le pregatesc pentru Paris.

Renault nu a oferit informatii despre noile premiere, insa, cel mai probabil, modelul de serie tinut inca sub secret ar putea fi varianta cu trei usi a noului Megane, care a fost deja anticipata in presa internationala cu o serie de fotografii neoficiale.

Nu ne ramane decat sa asteptam deschiderea celui mai important salon european al anului pentru a afla ce pune la cale Renault.

via | CarScoop

Comentarii (3)

  • renault-nissan
    usor usor incepe sa se vada .relatia dintre nissan si renault, masinile "frantuzilor" prind tot felul de detalii asiatice :D....dar oricum arata muuuuuuuuult mai bine ca inainte
    0 0
  • dadada
    Francezii fac masini frukoase . Si asta parca mai frumoasa ! Allez Renault !
    0 0
  • super
    Super design.... e un pas mare..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru