Revine marca britanică TVR în lumea auto?

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Duminica, 13.11.2011
Marca britanică TVR pare să renască. Are un website nou și există zvonuri că la Salonul Auto de la Geneva din 2012 vom vedea un model nou.

Marca britanică TVR pare să renască din propria cenușă. Are deja un website nou-nouț cu siglă nouă ce duce cu gândul la sigla originală TVR din 1954. Proprietarul rus al mărcii TVR, Nikolai Smolenski, are planuri să revină în forță dar deocamdată oferă doar un serviciu dedicat fanilor mărcii. TVR îți poate furniza un model (orice de la Griffith la Sagaris) de pe piața second hand care va fi modificat și modernizat. În plus motorul original va fi înlocuit cu un propulsor V8 small-block LS3 de 6.3 litri de la General Motors asociat cu o cutie de viteze cu cinci trepte. Interiorul primește un aspect mai normal, cu indicatoare de bord moderne.

Cei care dețin deja un model TVR pot beneficia de același tratament. Nu se știe însă cât costă un astfel de program dar nu ne așteptăm să fie prea ieftin.

Însă, boss-ul TVR are planuri mai mari. Se zvonește că un model nou, botezat Tuscan 4 este pe planșa de proiectare. Va fi un roadster și este foarte posibil să vedem o primă versiune a acestui model la Salonul Auto de la Geneva din martie 2012.

Via | autoblog.com

Taguri: Geneva, TVR, renastere

Comentarii (1)

  • Un nou Tuscan, nu e rau. Tare mi-ar placea sa vad si o reincarnare a lui Tuscan Speed 12...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru