Toate variantele Bentley Continental vor fi flex-fuel pana in luna iunie

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 12.03.2010
Bentley a anuntat la Geneva ca toate variantele modelului Continental vor fi disponibile cu versiuni flex-fuel pana in luna iunie a acestui an.

In cadrul Salonului Auto de la Geneva, Bentley reafirma intentiile sale de a se adapta reglementarilor europene si de a reduce media emisiilor sale cu 15% pana in 2012.

Oficialii britanici au declarat ca pana in luna iunie a acestui an, toate variantele modelului Continental vor beneficia de o versiune flex-fuel, ceea ce inseamna ca motorul W12 de 6.0 litri va fi capabil sa functioneze fie cu benzina, fie cu E85, fie cu un amestec al celor doi carburanti.

In aceste conditii, jumatate din vehiculele produse de Bentley vor fi capabile sa functioneze cu bioetanol, pana la jumatatea lui 2010. Singurele exceptii vor fi modelele Azure, Brooklands si Mulsanne. Acesta din urma se va adauga insa in scurt timp gamei flex-fuel, Bentley planuind o versiune similara in viitorul apropiat.

Cele mai noi modele din gama, versiunile sportive Continental Supersports si Continental Supersports Convertible pot functiona deja cu E85, propulsorul de 6.0 litri livrand 621 de cai putere in ambele situatii.

via | egmcartech

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru