Un octogenar francez a mers 60 km pe contrasens pe autostrada

De Sebastian Toma
Publicat Duminica, 21.06.2009
Un francez in varsta de 80 de ani a parcurs 60 de kilometri pe contrasens, in timp ce rula cu 130 de kilometri pe ora pe autostrada. Escapada batranului s-a petrecut fara incidente rutiere.

Un batran din Franta a reusit sa parcurga peste 60 de km pe contrasens in timp ce rula intr-o seara pe autostrada. Conducatorul auto are 80 de ani, iar fapta sa a avut loc in jurul orei 23:30. Prezenta lui pe directia gresita de mers a autostrazii a fost detectata de supraveghetorii camerelor de vedere de la un punct de taxare.

Pentru a opri conducatorul auto, politistii francezi au folosit 12 autospeciale si au primit sprijin din partea jandarmeriei. Din fericire, octogenarul nu a provocat nici un accident pe autostrada, in ciuda faptului ca rula cu 130 km/h in momentul in care politia i-a prins urma. Permisul de conducere al francezului a fost suspendat, iar batranul a fost trimis pentru verificari la un spital.

Via | Caradisiac

Comentarii (9)

  • Yoi tu
    Vai domnu' Toma ce termeni elevati aveti in dumneavoasra. "Octogenar"
    7 9
  • @Vince
    Nu e vina lui ca tu ai un vocabular mai restrans si cuvantul "octagenar" ti se pare pretentios...
    9 5
  • maurobv
    sens
    Suntem rautaciosi dar mai haioasa este expresia " batranul a fost trimis pentru verificari la un spital " in loc de a fost timis pentru a i se face un examen clinic de specialitate, dar explicatia este extrem de simpla si anume aceea ca meseria ne tradeaza si greselile sunt pana la urma omenesti si nu voite asa cum incearca unii sa arate.
    Cunosc personal un personaj care din distribuitor de medicamente (medic la baza) a ajuns gazetar auto la o publicatie
    "stearsa" si care la detaliile si caracteristicile tehnice ale unui motor
    a scris negru pe alb " vivacitatea si semnele vitale (sic!) sunt in limite normale (???) si sunt confirmate de specialisti !.....
    Pentru carcotasi le recomand sa refuleze pe ...twitter.
    Asadar echipa Automarket trebuie lasata sa isi faca in continuare treaba si personal le transmit toate cele bune lui Sebi si Mircea si ii felicit pentru toate cele bune sau rele de pana acum.
    4 1
  • CRISTI13
    ???
    Si unde-i batrinul in poza ca nu-l vad sau i pusa numai asa de vrajeala?
    0 0
  • ehe
    Pentru cei care nu stiu , cuvantul "octogenar" nu contine nimic jignitor. Inseamna doar o persoana in varsta de 80 de anl.
    4 0
  • @Vasi - Yoi tu domnu' Vasilica
    Si spunemi tu mie de cate ori ai folosit cuvantul "octogenar" in viata ta. Hai bullshit. Acelasi lucru pot spune si eu despre tine, doar ca tu ai capacitati mentale restranse. Pentru ca daca esti de parere ca un cuvant este mai "fancy" asta nu iti face vocabularul restrans. Stupid people, lumea e plina de voi.
    2 7
  • mircea
    @VInce
    Cum ar fi sa fie ultima data cand atacam alti useri pe acest site? Incercam?

    Merci.
    4 0
  • @Mircea
    Mai Mircea am pretentii de la tine. Eu am fost cel care a atacat primul un alt user??? WTF?! Eu am lansat doar un "mic" "attac" catre autorul articolului.
    0 1
  • necunoscut
    locuri si obiceiuri
    Geografic vorbind site-ul e de pe Dambovita, asa ca nu avem pretentii de limbaj:))
    PS: daca era vorba de Tamisa sau Sena...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru