VIDEO: Corvette ZR1, la puterea Hennessey

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 30.01.2009
Americanii de la Hennessey au pus la punct un pachet de tuning care amplifica performantele lui Corvette ZR1. Supercarul reuseste astfel sa livreze 755 de cai putere.

Esential

755 de cai putere dezvolta Corvette ZR1 cu pachetul Hennessey ZR700.
337 de km/h este viteza maxima pe care o poate atinge Corvette ZR1 dupa tratamentul celor de la Hennessey.

Specialistii americani de la Hennesey au pregatit un pachet de performanta pentru deja potentul Corvette ZR1.

Se pare ca tunerii au incercat sa depaseasca limitele supercarului american, exploatand la maxim resursele motorului V8 de 6.2 litri supraalimentat. Botezat Hennessey ZR700, pachetul ofera potentialilor clienti o putere totala de 755 de cai la 6.600 de rotatii si un cuplu motor de 990 Nm la 4000 de turatii.

Potrivit comunicatului oficial publicat de Hennessey, "tratamentul" aplicat motorului V8 reuseste sa-i imprime noului Corvette ZR1 performante demne de invidiat: sprintul de la 0 la 100 de km/h se realizeaza in numai 2.9 secunde iar viteza maxima atinge o valoare de 337 km/h. Mai mult decat atat, accelerarea de la 0 la 240 de km/h se face in doar 13.1 secunde.

Pachetul pregatit de Hennessey pentru ZR1 include un nou supraalimentator, un filtru de aer K&N, convertori catalitici noi, un intercooler nou, o unitate ECU recalibrata si un sistem de evacuare din inox. Momentan americanii nu au publicat un pret oficial al pachetului.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru