Volkswagen face un recall bizar în SUA pentru New Beetle

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 01.02.2011
Volkswagen va înlocui 27 de exemplare New Beetle în SUA cu modele mai vechi în cadrul unui recall care începe astăzi.

Volkswagen va organiza un recall în Statele Unite ale Americii care va viza doar 27 de unităţi. Recall-ul va fi reprezentat de înlocuirea unităţilor afectate cu modele mai vechi, fabricate înainte de 1 septembrie 2010. Recall-ul este organizat din cauza organismului american NHTSA, care a lansat noi reglementări de siguranţă care au intrat în vigoare de la 1 septembrie 2010. Modelele care vor înlocui exemplarele afectate nu respectă nici ele normele respective, dar au fost produse înainte de 1 septembrie 2010, deci nu sunt afectate de problemă.

Cele 27 de vehicule care vor fi înlocuite de acest recall nu au o problemă propriu-zisă, doar că nu respectă noile norme ale NHTSA. Noile norme se referă la protecţia ocupanţilor în caz de accident şi la faptul că scaunele lui Beetle îl împiedică să obţină punctajul necesar pentru a obţine acordul NHTSA. Recall-ul începe astăzi, iar clienţii care deţin automobilele afectate vor fi contactate de reprezentanţele de la care au cumpărat autovehiculele respective.

Recall-ul Volkswagen din SUA nu are nicio legătură cu piaţa auto din Europa. În schimb, ambele pieţe vor beneficia de o nouă generaţie a lui Beetle, aşteptată să debuteze în 2012.

Noua generaţie a acestui model va fi ceva mai mare, dar va prezenta în continuare un aspect retro. Nemţii vor pune accent pe fiabilitate şi calitate pentru noua generaţie Beetle în încercarea de a evita rezultatele slabe de vânzări pe care le-a obţinut generaţia actuală.

Via | Autoblog

Comentarii (1)

  • noul Beetle
    Dragilor, noul Beetle se lanseaza in 2011 chiar pe 6 februarie!
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru