Volvo ar putea sa anuleze debutul lui S60 de la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 31.08.2009
Debutul lui Volvo S60 ar putea fi amanat pana in anul 2010, din cauza dezvoltarii unei noi game de motorizari pentru acesta. Intarzierea ar putea fi cauzata de incercarea de a evita folosirea tehnologiei EcoBoost de la Ford.

Potrivit olandezilor de la Autotelegraaf, debutul lui Volvo S60 de la Salonul Auto de la Frankfurt a fost anulat. Versiunea de productie a lui Volvo S60 va fi prezentata undeva in decursul anului 2010, data debutului nefiind inca anuntata. Exista posibilitatea ca debutul modelului sa fie amanat pentru a face loc unor modificari la nivelul propulsoarelor. Suedezii de la Volvo s-ar putea pregati pentru o eventuala despartire de americanii de la Ford, iar acesta ar putea fi motivul pentru care vor pregati alte motoare pentru S60.

Conceptul Volvo S60 a fost prezentat la Salonul Auto de la Detroit cu un motor 1.6 EcoBoost de la Ford. In cazul in care americanii vor vinde marca suedeza unui alt proprietar, modelul ar putea sa nu ramana cu aceleasi motorizari, printre care si unitatea 1.6 EcoBoost, mentionata mai sus. Pentru moment, soarta marcii Volvo este inca neclara, deoarece Ford nu a ales inca un investitor care sa preia marca suedeza. Americanii de la Ford asteapta ca potentialii investitori ai companiei Opel sa primeasca un raspuns de la statul german, pentru a le putea formula o propunere.

Via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru