Volkswagen Tiguan facelift - galerie foto completă şi informaţii suplimentare

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 17.02.2011
Automarket vă oferă o galerie foto completă a noului VW Tiguan facelift şi un set de informaţii legate de motorizări şi de noile sisteme intrate în gama modelului german.

Volkswagen a publicat astăzi un nou set de informaţii şi fotografii oficiale legate de faceliftul SUV-ului compact Tiguan, care va fi prezentat în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Aşa cum anunţam şi acum două săptămâni, atunci când germanii au scos în faţa primele fotografii ale modelului german, faceliftul lui Tiguan aliniază designul SUV-ului său la restul gamei, blocurile optice şi grila fiind preluate şi adaptate după recentele linii văzute pe Touareg şi Passat. 

Cele mai importante informaţii relevate astăzi de Volkswagen se referă la motorizările lui Tiguan facelift. Astfel, ştim acum că modelul german va avea la dispoziţie patru motoare pe benzină ale căror puteri vor varia între 122 şi 210 cai putere şi alte trei unităţi diesel care vor dezvolta între 110 şi 170 CP. Aşa cum anunţase Volkswagen iniţial, versiunea de bază a lui Tiguan va fi un 1.4 TSI de 122 CP Trend&Fun, preţul german fiind identic cu cel al versiunii comparabile a modelului pe care îl înlocuieşte.

Celelalte noutăţi notabile pe care le aduce versiunea facelift a lui Tiguan sunt reprezentate de introducerea unor sisteme noi, precum cel de detectare a nivelului de oboseală a şoferului, Dynamic Light Beam Assist (care cuplează automat de pe faza scurtă pe faza lungă) sau Lane Assist (prin care maşina îl avertizează pe şofer că iese involuntar de pe banda de rulare).

Tot la capitolul noutăţi absolute este notat şi diferenţialul electronic blocabil XDS.

via | Volkswagen

Comentarii (20)

  • Tiguan 210cp - de unde pot sa-l cumpar?
    Tiguan 210cp - de unde pot sa-l cumpar?
    12 7
  • daniel
    tiguan
    f frumoasa masina. interior superb.
    14 3
  • simplu si elegant!
    11 3
  • intradevar simplu si elegant
    cu toate ca sunt cam prea conservatori la desing chiar arata bine,motorizar bune,f elegant. bravo
    12 2
  • leonte
    de ce ar cumpara cineva un suv care arata ca un golf, doar ca-i cu 10cm mai inalt?
    spatele masinii asteia e chiar jenant
    5 19
  • @ Sly.. grea intrebare... de unde se poate cumpara un VW.... poate... ma gandesc.... saaaaaaaaa... incerci... la un dealer VW :) atunci cand va aparea varianta facelift la noi... cred... poti sa incerci si la Hyundai, da nu cred ca au
    12 8
  • Tiguan 210cp - de unde pot sa-l cumpar?
    @ lol

    smart dude! unde-ai terminat studiile?
    11 6
  • eram ironic, la asa o intrebare, asa un raspuns :)
    6 4
  • Mai bine X1, se diferentiaza extraordinar de mult de X3 si X5 in comparatie cu acest Touareg micut, in rest este o masina buna.
    3 4
  • copii retarzi
    De ce nu sterge nimeni comentariile copiilor retarzi? Daca vrei prostie absoluta intra pe forumul Automarket!
    Cum sa compari Tiguan cu X1, cand cel din urma nu are inca un rival? X1 se poate compara doar cu viitorul Q3 de la Audi si eventual cu BLk-ul lui Mercedes!
    Tiguanul asta nou este mult mai bine proportionat decat precedentul, care si asa a fost cel mai bine vandut SUV din Europa!
    3 3
  • Daca le cheama pe toate VW dece sa nu fie identice?
    Da-o dracului de treaba,le-au facut botul identic la toate modelele.Nici nu mai stii ce masina ai. Daca te duci mai somnoros in parcare si vezi 5 VW-ui din fata ,in care te urci?Sau incerci la Phaetonul dealerului de droguri din blocul vecin ,cand tu ai un Polo?-Nu ,nu am Renault,am un Golf4,dar nu pot sa fiu de acord cu politica asta a lor!
    6 5
  • @slv83
    Defapt X1 e cel mai vandut SUV din Europa in 2010.
    2 7
  • in cazul tiguan,
    facelift-ul chiar este un progres fata de precedentul. spre deosebire de Passat.
    1 0
  • sunt fan VW, dar cu tiguanu asta nou chiar nu ma asteptam sa arate asa, cel putin frontal astia de la vw is penibili rau, nu mai zic de interior, acelasi de pe g5 plus, mai da nimic sa nu schimbi tu, dar nimic???, nu mai au idei ... uite de ex. i40, e super misto...
    2 5
  • Pilaf wc
    Pilaf wc
    Misto touareg-ul asta..... dar nu i-au facut acum ceva timp un facelift??? Altul intr-un interval asa mic??? Aoleu stai asa k asta e tiguan.... tiguan, touran, touareg toate la fel!!!! Urate, fara personalitate !!!
    3 4
  • SorinXp
    Ce nu-mi place mie la vw este ca a inceput sa copie fata pe toate modelele. Polo, passat, golf , tiguan si chiar touareg are fata asemanatoare. La tiguan si la golf parca le sta binisor, dar la touareg imi place mai mult vechiul model. Noul passat si asta parca ii lipseste ceva.
    Passat CC - DA, imi place
    Atentie vorbesc doar de design exterior.
    1 2
  • Toate arata la fel precum vectorul de imagine (golf in cazul vw) si este f normal! giulietta seamana izbitor cu mito care la randul lui are liniile 8c-ului, bmw-urile de la 3'ar pana la 7'ar si 5'ar gran turismo sunt identice!
    repetati aceeasi placa mereu si sunt mirat de faptul ca sunteti atat de orbi!(defapt cred ca aveti o ura profunda pt acest concern)
    10 1
  • @ men
    Bravo, mi ai luat cuvintele din gura, dar nu ai cum sa te astepti la pareri pertinente de la romani, tata a dat neamului asta iq-uri cu 2 cifre tocmai pt ca tara asta trebuie sa produca doar servitori si curve. Intelectuali mai rar.

    @ztele

    De fapt tiguan este cel mai vandut suv din europa, X1 este cel mai vandut suv PREMIUM, la 400 de unitati de Q5...de altfel X1 numai suv nu este este crossover toata ziua, dar deh, bmwblog trebuie sa scoata si stiri cu bmw NR1 nu ?

    PS: o scoda octavia cu pachet de drumuri grele are garda la sol mai mare decat x1...cica suv...
    10 1
  • noul tiguan
    Sper sa-l cumpar cat mai curand !!!Este super !!
    3 0
  • noul tiguan
    Conduc noul tiguan de 3 saptamani. 2.0 Tdi 140. Esta superb. Comparativ cu prima generatie este schimbat foarte mult in bine
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru