LIVE PARIS 2010: Standurile BMW şi Mini

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 01.10.2010
Standurile BMW şi Mini de la Paris au fost pline de noutăţi interesante. De la Seria 6 Concept, trecând pe la noul X3 şi nu în ultimul rând pe la versiunea de WRC a lui Mini Countryman, cele două mărci au avut ce să arate.

Comentarii (6)

  • halucinant conceptul bmw toata stima!!!
    8 5
  • acel concept a fost lansat la frankfurt anul trecut
    8 1
  • fny.ro
    Mini
    Cei de la mini au modelul clasic cu 2 portiere si au asteptat sa lanseze cel cu 4 portiere sa-l faca model WRC? App, s-au inscris in WRC sau doar se "prostesc"?
    3 4
  • Cand am vazut poza aia mica, nu imi venea sa cred.Semana cu un far de la mizeria aia infecta de Peugeot 607!
    4 5
  • BMW
    Mai mult ca sigur atunci cand va fi lansat in serie, noul Serie 6, va arata in proportie de 90% la fel ca S6 GT Concept. Mie imi place si cred ca impreuna cu noile serii 7 si 5 va aduce va fi referinta in materie de design in cadrul marcii bavareze. Daca si viitorul S3 va avea aceeasi filosofie de design, cu cateva exceptii (vezi X3, X1, S1, in general strutocamilele astea) BMW ca avea o linie frumoasa de automobile.

    In rest... noul X3 este oribil, mult sub Q5 si chiar sub GLK in materie de design si banuiesc eu ca nici in materie de performante nu se ridica la nivelul celor doua. Cat despre Mini... o hidosenie exagerat de scumpa pe care eu nu o pot suporta si care imi provoaca repulsie ori de cate ori o vad pe strada.
    3 4
  • 6 Series
    noul seria 6 e super sexy
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru