OFICIAL: Mercedes-Benz a dezvăluit noul CLS

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 23.08.2010
Cea de-a doua generaţie a lui Mercedes-Benz CLS este pregătită pentru debutul de la Paris. De data aceasta, modelul are competiţie serioasă în segment, dar creatorii săi nu sunt deloc îngrijoraţi.

Germanii de la Mercedes-Benz au dezvăluit imaginile noului CLS, model care va debuta la Salonul Auto de la Paris în această toamnă. CLS a ajuns la cea de-a doua generaţie iar creatorii săi spun că noul model are un caracter mai atletic şi o siluetă de felină. Cei de la Mercedes-Benz nu au anunţat încă detalii despre motorizările lui CLS, dar au prezentat o parte din noutăţile acestui model. Unul dintre elementele inovatoare ar fi noul set de LED-uri de poziţie, care înglobează 71 de LED-uri şi oferă un grad sporit de vizibilitate în comparaţie cu sistemele precedente de acest gen.

În materie de design, noul CLS aminteşte de supercar-ul SLS AMG, grila radiatorului fiind dominată de sigla Mercedes-Benz, iar acest lucru subliniază relaţia acestui model cu celelalte coupe-uri realizate de producătorul german de automobile. La nivelul interiorului, bordul este reprezentarea unui cockpit care învăluie şoferul şi îi prezintă toate informaţiile de care are nevoie pentru a conduce.

Partea superioară a bordului este învelită în materiale cu un finisaj de satin, iar întregul habitaclu este "înnăbuşit" cu piele şi lemn. Opţional, cei de la Mercedes-Benz oferă şi ornamente din fibră de carbon sau lemn finisat într-o nuanţă lucioasă de negru.

"Clienţii din întreaga lume au beneficiat de mişcarea noastră îndrăzneaţă de a lansa un nou concept de vehicul pe piaţă. Cu design-ul său deosebit, noul CLS beneficiază şi de faptul că suntem cu o generaţie în faţa competiţiei pe acest segment", a declarat Joachim Schmidt, şeful departamentului de vânzări şi marketing de la Mercedes-Benz.

Via | Mercedes-Benz

Comentarii (17)

  • Cel vechie era mai frumos. Asta nou are oglinzile alea in bataie de joc, parca sunt puse ca la o autoutilitara.
    13 31
  • cls
    Se vede ca e un design muncit si atent studiat! Are o forma fluida ce imbina clasicul cu eleganta traditionala a marcii.
    30 5
  • intr-adevar puteau sa faca ceva cu oglinzile ... nu-s chiar de la o autoutilitara dar puteau fi in pic mai ..altfel :)
    7 17
  • Brabus
    Absolut fantastic ! O adevarata sculptura geniala !!!
    22 6
  • Unghiuri
    Are unghiuri din care arata extraordinar si unghiuri care il fac dizgratios, astfel incat doar prezenta live imi va putea contura o imagine exacta. Un lucru este insa de neclintit: noroiul de pe pantofii japonezului.
    14 6
  • Monsieur
    CLS
    @alex. Alex , lasa comentariile despre Mercedes-Benz, deoarece nu este o masina ce ti se adreseaza. Venereaza BMW-ul mai departe. Esti unul dintre userii de pe acest site, ce nu percepe o alta masina, in afara de BMW. Cat despre noul CLS... As scrie o scrisoare catre Mos Craciun, poate, poate....Foarte frumos si rafinat. O sa fie o concurenta frumoasa in segment, iar odata cu concurenta, de castigat au doar clinetii. Numai bine!
    17 4
  • a dat DOMNUL!
    a dat domnul sa schimbe volanul ala hidos si deloc practic. masina arata exceptional...
    11 5
  • frumos
    Foarte reusita mi se pare masina. Fata asemanatoare cu SLS-ul , spatele aduce un pic a CL(gama care mie personal imi place cel mai mult de la ei), per total o masina reusita cu exceptia pe care a sezita-o mai toata lumea - oglinzile... Pacat ca vor urca in el o multime de cocalari care au de aruncat "fara numar, fara numar" baani neimpozitati pe fereastra...
    14 0
  • Dragosh
    Foarte frums ... Intrece A7 , parerea mea ...
    14 1
  • :))
    Cu tot cu oglinzile alea.. pun pariu ca toti va doriti unul :) Asa ca lasati comentariile .
    10 2
  • AUTOMARKET vrem o analiza...
    cu CLS,GRAND COUPE,PANAMERA SI A7 sa vedem cam cum sta treaba deocamdata.........
    intradevar oglinzile nusi gasesc loc pe masina insa este o masina extrem de eleganta cel putin din fata........cu spatele cred ca imi va lua putin timp sa ma obijnuiesc....
    4 4
  • robert
    oglinzi
    masina arata foarte bine. desi cand o privim din lateral, partea din fata are influente clasice bentley sau rolls-royce.cel mai probabil de aceea au si atasat oglinzile in acest mod, ptr a capata mai multa clasa si nu elemente sport.
    2 4
  • E frumusel, pacat de oglinzile de ducato si spatele de Insignia.
    4 11
  • Cata22
    E bestiala !
    E fluida, toul curge, metal lichid. Despre oglinzi ce sa zic, asta-i trend-ul, daca va uitati la toti producatori, nici unul nu are oglinda gen ureche ca la mercedes, toti le fac cu brida de prindere caroserie. Probabil e un element de acuitate vizuala, ajuta la ceva, ma gandesc ca nu-s ei asa de tampiti sa nu fi vazut ca nu prea dau bine oglinzile, e un motiv bine determinat. Noul E klase le are la fel.
    Mi-o doresc oricum, e de vis.
    3 0
  • cls
    arata super tare
    parca e o nava extraterestra
    0 0
  • mercedese ...
    Asa este... astia de la mercedes nu sunt tampiti... De altfel ne putem da seama de acest fapt, tocmai pentru ca in cuda oglinzilor comentate, tot ei au conceput restul masinii :d . Cred ca cei mai multi dintre cei ce se inscriu la comentarii oricum nu-si permit decat oglinzile :)) . Explicatia aspectului lor ar fi aceea ca desenul respectiv denota mai multa sportivitate in comparatie cu alte modele tip ureche sau etc, etc. Pe de alta parte la cat de mare si lunga este portiera, daca o montau la imbinarea cu parbrizul, datorita distantei pana la ochii soferului, oglinda in sine ca dimensiuni, ar fi trebuit sa fie destul de mare si probabil masina ar fi aratat precum dumbo... ceea ce putea fi chiar mai rau decat este acum. Oricum ar fi ele oglinzile insa va spun eu ca de vreme ce sunteti soferi intr-o astfel de caleasca, nicio femeie nu se va cocota pe scaunul din dreapta incepand din prima cu remarci acide cu privire la forma oglinzilor. daca nu credeti, incercati !
    1 0
  • fdsg
    mai alexsutule oglinzele sunt facut perfect pentru sofer asa ca nu vorbi ce nu conosti.nota 10 masina.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru