ABT promite 560 de cai pentru Audi Q7 V12 TDI

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 15.06.2009
Pentru cei care isi doreau un diesel mai puternic in gama Audi, casa de tuning ABT a pregatit un upgrade pentru unitatea V12 TDi de 500 de cai, regasita pe Q7.

Casa de tuning ABT, specializata in modificarea modelelor Audi, a dovedit tuturor ca tinteste la titlul de "cel mai puternic diesel din lume", odata cu dezvaluirea cele mai noi creatii ale sale. Este vorba despre o reinterpretare a versiunii V12 TDI, regasita pe Audi Q7, care dezvolta in varianta de baza 500 de cai putere si un cuplu motor de 1000 Nm.

Tratamentul aplicat de ABT a reusit sa stoarca din unitatea cu 12 cilindri o putere totala de 560 de cai si un cuplu motor de 1200 Nm. Noul bagaj de resurse ii permite SUV-ului german sa acclereze de la 0 la 100 de km/h in 5.3 secunde (5.5 secunde in versiunea de baza) si sa atinga o viteza maxima de 258 km/h.

Pachetul de modificari mecanice va fi insotit si de unul estetic, care va include probabil accesorii aerodinamice, jante din aliaj cu dimensiuni generoase si o serie de insertii noi la nivelul interiorului.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru