Accident stupid in parcare cu doua Ferrari-uri

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 03.04.2009
Doi adolescenti din Statele Unite ale Americii au reusit sa faca praf doua Ferrari-uri pe care le imprumutasera de la antrenorul lor de baseball.

Inca doua Ferrari-uri au disparut de pe sosea, cel putin temporar, din cauza unor adolescenti inconstienti. Tinerii imprumutasera un Ferrari Testarossa din 1991 si un Ferrari 348 din 1995 de la antrenorul lor de baseball si s-au dus sa faca impresie in mall-ul din Oklahoma City.

Incapatanarea tinerilor si-a spus cuvantul in momentul in care au incercat sa parcheze bolizii italieni pe acelasi loc de parcare. Desi imaginile releva faptul ca parcarea mall-ului avea locuri de parcare din belsug, cei doi tineri care conduceau au ales sa se bata pe acelasi loc de parcare cu Ferrari-urile din dotare.

Se pare ca tinerii aveau supercar-urile din Maranello de la antrenorul lor de baseball, care este un neurochirurg pensionat. Dupa accident, acesta a aparut rapid la fata locului sa constate pagubele si a exclamat "It’s gonna take a lot of home runs to cover this one up", referindu-se la performantele sportive de care vor trebui sa dea dovada cei doi tineri pentru a fi iertati de antrenor pentru acest accident stupid.

Via | WreckedExotics

Taguri: Ferrari, accident

Comentarii (7)

  • thenuts
    =))
    =)))))))) A reactionat cu mult calm zic eu. Daca erau alea ale mele ii omoram pe aia :))
    0 0
  • sunshine64sm
    Doi timpiti
    Doi timpiti la volanul unor masini exagerat de scumpe, prosti ca toti tinerii care isi permit sa le faca taticul un cadou asa de generos, fara sa le pese de cit costa reparatiile, au preferat sa joace San Andreas pe bune, si nu ceva masini mai "normale" ci cu ditamai hardughiile celea. Oare daca ar fi facut acelasi lucru pentru primul loc din fata unui semafor, oare cite masini ar fi lovit ? Astfel de decreierati circula pe strazi, asa ca fiti cu mare bagare de seama cind treceti strada...
    0 0
  • marius
    pfoai
    cat de plictisit poti sa fii sa faci concurs cu 2 masini pentru un loc de parcare?....mi se pare de un teribilism ...vecin cu dementia dom`le..:|
    0 0
  • Flaviu C
    :))))
    1.ala cu coupe-ul o cashtigat ,clar...:)
    2.pagubele sunt infinit mici...nici un element de caroserie serios n-a fost afectat
    3. unii traiesc in lumea jocurilor si-s paranoia cand ies cu masina-n oras :))))
    4. conduceti sigur si pune-ti-va centura
    0 0
  • HAA !!
    La ce asigurari are pe ele nici cal intereseaza !!!
    0 0
  • crysti
    Hmmm
    Asigurari?? Pai la ei nu e ca la noi ii dai masina prietenului si daca ti-o face praf platesc asigurarile ci daca nu ai persoana trecuta pe polita de asigurare platesti tu reparatiile asa ca. ...!!!
    0 0
  • ferrari
    ferrari
    ce sa faci ? asta e nivelul de inteligenta al unor adolescenti din america .sportivi
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru