Angela Merkel cauta investitori pentru Opel

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 01.04.2009
Cancelarul german Angela Merkel a anuntat ca statul german va sprijini orice companie care va investi in Opel.

Cancelarul german Angela Merkel doreste sa salveze compania Opel de la colaps fata a oferi un imprumut de la stat. In schimb, cancelarul german ofera sprijinul sau pentru companiile care aleg sa investeasca in Opel. GM Europe sustine ipoteza unui investitor extern care sa sprijine marcile Opel si Vauxhall, dar oficialii GM recunosc cu dezamagire ca nu au primit inca nici o oferta publica de la un investitor.

General Motors a anuntat ca doreste sa desparta Opel de Vauxhall pentru a gasi mai usor investitori pentru acestea. Angela Merkel a anuntat ca statul german va sprijini investitorii Opel in cadrul unui discurs prezentat in fata a 3.000 angajati Opel. Compania Opel are nevoie de 3.3 miliarde de euro pentru a supravietui in urmatoarele luni.

Via | AutomotiveNews

Comentarii (3)

  • aveti cuvantul!
    acum rad si cu MY BUTT de cei care urla (inca) de ce Dacia a fost oferita (?) celor de la Renault. Ii astept pe infantilii in cauza sa explice de ce guvernul se implica in afacerile unei companii private (cel putin dacia era proprietate a statului roman). So...celor foarte priceputi si carora le pute tot ce tine de DACIA sa isi expuna parerea....
    0 0
  • george
    3,3 MILIOANE?!?!
    Poate miliarde...
    0 0
  • @ george
    Corect. Imi cer scuze pentru eroare.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru