Audi R7 concept: concurent ipotetic pentru Panamera

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 12.09.2009
Chiar daca Audi nu are de gand sa scoata in viitorul apropiat un rival pentru Panamera, designerul francez Gabriel Rhabi realizeaza R7 Concept, un prototip coupe cu look dinamic.

Designerul francez Gabriel Rhabi a realizat un concept denumit Audi R7, al carui rol este de a concura cu sedanuri premium de lux, cum este noul Panamera. Deocamdata, proiectul lui Rhabi se afla doar in stadiul de desen pe computer, insa ar putea deveni o sursa de inspiratie pentru designerii marcii de la Ingolstadt.

Cele mai cunoscute aparitii in segmentul sedanurilor de performanta sunt noile Porsche Panamera si Aston Martin Rapide. Daca primul si-a facut deja aparitia pe piata, fiind lansat in cursul acestei saptamani si in Romania, noul Rapide va vedea lumina zilei abia la Salonul Auto de la Frankfurt, care isi va deschide portile in cursul saptamanii viitoare.

Audi nu a anuntat in niciun moment faptul ca ar dori sa scoata pe piata un astfel de model, insa o eventuala retragere a lui Panamera din portofoliul Porsche la finalul ciclului de viata ar putea fi un punct de plecare interesant inspre o eventuala productie a unui model asemanator cu prototipul prezentat de Gabriel Rhabi.

via | caradisiac

Comentarii (7)

  • woooow...is it just me, sau masina asta arata foarte bine? ...imi place...poate as pune oglinzi ca pe seria A si Q al audiurilor pe ea, ca-mi plac mai mult...dar in rest, nota 10
    5 0
  • arata bestial , numai ca spatele se aseamana foarte mult cu un aston martin
    5 0
  • NASOL
    NU-MI PLACE CUM ARATA
    1 11
  • My God
    Arata incredibil.... Ar fi ceva.....
    5 0
  • aaa... e diferit... ca sa nu zic urat :)
    0 5
  • ...
    linia spatelui e "gen'' Porsche...cam pe fatza totusi,in rest arata bine
    2 0
  • chiar audi ar trebui sa faca aceasta masina pentru ca-i foarte frumoasa si ar trebui in ea un motor foarte puternic fiindca audi r8 e cam slabut
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru