Barbatul lovit de un BMW M3 pe Bulevardul Magheru a decedat

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 23.07.2009
Pietonul accidentat luni noaptea pe Bulevardul Magheru de un BMW M3 a decedat la spital. Soferul masinii s-a ales cu dosar penal.

Accidentul petrecut luni noaptea pe Bulevardul Magheru nu are parte de un final fericit. Barbatul accidentat de BMW-ul M3 pe trecerea de pietoni a decedat la spital, ranile cauzate de masina fiindu-i fatale. Nici pana in acest moment politistii nu au reusit sa idetifice victima in varsta de aproximativ 30 de ani.

Lucrurile nu s-au sfarsit bine nici pentru soferul M3-ului, tanarul de 19 ani alegandu-se cu dosar penal. Chiar daca pietonul traversa pe culoarea rosie a semaforului, soferul poarta si el partea lui de vina, pentru ca nu a respectat viteza legala pe sectorul de drum unde s-a produs accidentul.

Dupa ce au efectuat toate masuratorile necesare si au analizat cu atentie camerele de supraveghere, politistii au ajuns la concluzia ca masina circula cu peste 100 de km/h. In aceste conditii, fortele de ordine au trasat ipoteza potrivit careia la o viteza mai mica soferul ar fi avut timp sa evite accidentul, pentru ca pietonul se afla deja de mult timp pe trecere.

Politistii nu exclud nici varianta unei curse ilegale de masini.

Potrivit martorilor si a inregistrarii video, in paralel cu M3-ul implicat in accident circula o alta masina cu viteza la fel de mare.

via | Antena3

Comentarii (42)

  • vladimir
    viteza
    imi pare foarte rau pentru amandoi, si asta pentru ca inteleg ca ambii au fost devina. Ceea ce soferii nu inteleg (mai ales la 19 ani) este ca atunci cand te afli la volan trebuie sa dai dovada de mai multa responsabilitate decat atunci cand esti un simplu pieton. Nu stiu daca e corect sa fie asa, dar asa este. Tu esti inconjurat de o tona si ceva de fiare, pietonul nu, asa ca chiar daca el e idiot si traverseaza pe unde nu trebuie, tu trebuie sa faci orice ca sa il feresti. Primul pas ar fi sa nu mergi cu 100km/h in oras, sau cel putin nu printr-o zona populata. Plus ca, daca tot ai bani si iti permiti un M3, inseamna ca ti-ai permite si sa incepi mai de jos si sa schimbi masina la un an, ajungand dupa vreo 3-4 ani abia la M3, dupa ce ai trecut prin situatii limita in alte masini si la alte viteze.
    46 2
  • no comment
    automarket de la ora 5!
    3 26
  • D-zeu sa-l odihneasca in pace.

    Soferul are clar partea lui de vina, insa un lucru e simplu: daca pietonul respecta culoarea rosie, atunci putea soferul sa circule cu orice viteza, ca nu s-ar mai fi intamplat tragedia.

    Parerea mea e ca o vina indirecta, poate mult mai importanta decat cea a pietonului, o poarta tatal baiatului.

    Sa-i cumperi fiului tau in varsta de 19 ani un M3 mi se pare o dovada de iresponsabilitate vecina cu nebunia. In locul judecatorului, l-as baga in inchisoare pe tatal lui, nu pe el, sa-i distrug viata de tanar.

    Este aproape imposibil sa ai acelasi discernamant la 19 ani si probabil cateva mii de km la activ cu cineva care are cel putin 10 ani de soferie si 150.000 km parcursi minim.
    Pur si simplu, tentatiile si teribilismul varstei sunt prea puternice.

    Aici nu mai este vorba de cocalari cu BMW sau mai stiu eu ce, ci e vorba de un copil de 19 ani, caruia tu, tata iresponsabil, i-au luat masina cu tractiune spate si 420cp numai pt ca el te-a rugat insistent si credeai ca-l faci fericit fara sa te gandesti la consecinte. Aici e vorba de educatie si responsabilitate parinteasca. Acum, daca-l baga la inchisoare, ce fac?

    E pur si simplu inadmisibil si nu vad de ce ar plati baiatul pentru tragedie.

    E opinia mea.
    22 8
  • liniuta
    a fost liniuta, se vede clar dupa filmul respectiv, iar politia se poate convinge simplu, reascultand inregistrarile telefonice ale soferului si ale prietenilor acestuia. asta este, se mai intampla...
    10 6
  • mircea
    @auto
    Te invit in sectiunea de stiri, unde poti sa citesti o multi de informatii care te-ar putea interesa. Demiterea lui Wendelin Wiedeking, viziunea inginerilor Honda despre Insight si altele de genul asta.

    E simplu sa vorbesti, ca nu te costa nimic pe net, corect? :)

    @eu: "asta este, se mai intampla" nu cred ca este o atitudine corecta. E viata unui om la mijloc.
    14 5
  • Dumnezeu sa-l ierte!
    E laudabil faptul, desi nefericit, sa scoateti in evidenta ce se poate intampla!
    Poaate fi oricare din noi in oricare din cele 2 situatii cand nu respectam regulile de circulatie (pieton sau sofer)

    nu cred ca are importanta masina, se stie ca BMW-urile au cele mai bune frane.. si totusi

    Ambii au partea lor de vina! Pietonul a platit deja..

    Faceti un calcul ! Merita?!
    13 2
  • trist
    Dumnezeu sa-i ierte pe amandoi...

    sunt in mare parte de acord cu Paul...nu se poate asa ceva, parinti iresponsabili...

    dar si baiatul a gresit...si mie imi plac masinile tari, si sunt si eu destul de tanar...si cand pot, merg repede...recunosc ca incalc si viteza, dar NUMAI cand e sigur, cand e soseaua libera...si nu in oras...

    in oras nu ar trebui depasit 70 la ora, ca nu stii de unde iti sare cineva in fata...mai ales la noi!

    ideea e ca la inceput, dupa 1 an de condus, deja te crezi sofer format, ai impresia ca le stii pe toate, ca nu tie nu ti se poate intampla nimic, ca esti atent! dar asta e o mare inselare...din cauza lipsei de experienta NU POTI EVALUA SITUATIILE LIMITA CUM TREBUIE...am trecut si eu de 2 sau 3 ori prin cateva situatii destul de grele, dar din fericire m-a ajutat Dumnezeu...

    ca o concluzie, dupa un an de condus nu ai efectiv cum sa evaluezi situatiile corect! doar daca esti pilot profesionist si conduci de mic, ceea ce nu e cazul aici...

    acum e prea tarziu pentru regrete...din pacate unii nu vor invata niciodata, oricate astfel de incidente ar vedea, si din oricate astfel de incidente ar scapa! :-(
    10 1
  • Octavian Branzei
    Nu vă faceţi iluzii
    Pe puşti, sincer, nu-l plîng. Haideţi să ne amintim ce a păţit individa care a ucis o stundetă pe trecere de pietoni: criminala, cu avocaţi buni, a primit 2 ani cu suspendare. Nici măcar nu i s-ainterzis să mai şofeze! Tribunalul a obligat-o la cursuri de conbducere!!! Şi încă se judecă pentru că ea consideră că viaţa unei studente nevinovate costă mai puţin de 135.000 de euro!!!
    Aşa că puştiul, cred eu, după cum l-am văzut la televizor pe tăticul plin de bani, v-a scăpa ieftin. Mai ales că pietonul era vinovat în proprţie de cel puţin 95% (în opinia mea). Dumezeu să-l ierte şi să-l odihnească.
    Marca maşinii, cred eu, are importanţă. Cum reiese şi din anchete efectuate atît în România, cît şi în Anglia, cei mai indisciplinaţi şoferi în trafic sînt cei care conduc maşini BMW. O semenea maşină "te fură". Nici nu-ţi dai seama cînd ai sărit din baleiaj!
    Iar vina puştiului - atîta cîtă este - o împarte, într-o măsură foarte mare, cu tăticul său! Am înţeles eu greşit sau tăticul era pe "locul mortului" în momentul accidentului? Chiar dacă am înţeles greşit, e clar că are o vină foarte mare în toată povestea asta. Dumnezeu să-i ierte şi pe ei!
    7 1
  • @ Mircea Mester
    @Mircea Mester
    [ "asta este, se mai intampla" nu cred ca este o atitudine corecta ]

    nu este o atitudine corecta, dar este o REALITATE.

    nu cred ca nu exista cineva care sa nu fi "dat o liniuta" intre doua semafoare sau altundeva asa in gluma cu un prieten sau ruda, nu pe bani doar sa se distreze (ma refer la viteze rezonabile)....deci se putea intampla oricui...de aceea am ales atitudinea "asta este, se mai intampla"
    3 6
  • dragos
    aciident magheruu
    PAULE daca esti sofer inseamna ca si tu esti pericol de strada ,deoarece chiar pe verde ca sofer ai 60 km/h max nu 100 si cat a avut baiatul ala de 19 . de vina sunt ambele parti SOFERUL ca a mers prea repede sau ca a facut curse si pietonul ca a trecut pe rosuu.
    LEGEA RAMANE LA POLITIE O SA VEDEM CAT DE BIE O SA O FOLOSEASCA
    3 0
  • circuit
    Dumnezeu sa-i ierte pe ambii!
    cu totii suntem pasionati de condus si daca am avea m3 am merge cam la fel!
    si eu am trecut prin situatii limita din vina mea sau a altora dar m-a ferit Dumnezeu si am scapat ca prin urechile acului.
    adevarul e ca trebuie respectate regulile de circulatie. nu sunt bucurestean dar am trecut seara pe acolo (magheru) si stiu cum se circula (inclusiv motocicletele alea care fac ture de parada). cred ca politia e complice...sau se fereste de aia cu bani (bentley, ferrari, porsche etc.). sper vca baiatul ala sa scape usor, doar e din culpa si oricum se putea intampla oriciu, inclusiv copiilor politistilor, judecatorilor etc.
    asta ridica inca o data problema necesitatii construirii unui circuit unde sa poti incerca sa vezi ce poti si in special sa te simti bine pt ca tu zmeul de pe sosea odata ce intri pe circuit si vezi ce inseamna pilotajul si observi de ce sunt capabili cei care chiar se pricep si fata de care esti un melc, te cam lecuiesti...
    7 1
  • Florin
    Nu e treaba nimanui ca tanarul a mers cu 100Km/h , f bine sa-l amendeze pt depasirea vitezei dar nu dosar.Dk pe pieton il durea-n ... de viata lui nu tramversa pe culoarea rosie.Prea multe accidente se intampla din cauza unor cretini de pietoni, din pacate baga la belea si persoane nevinovate.Fiecare trebuie sa-si asume riscul.Eu sunt motociclist si sunt satul de cate ori era sa o patesc din cauza la niste boi care trec pe unde au chef.
    7 9
  • Marius
    pieton tampit = pieton mort
    Daca ar fi dupa mine eu asi lasa pe soferul acela tanar in pace si poate asi da o amenda pt ca a circulat cu viteza mai mare decat este permisa de lege (50 km/h).Acest lucru se poate demonstra...

    dar:

    Vina este exclusiv a pietonului care nu a respectat culoarea rosie a semaforului !!

    oameni buni fiti cu ochii in 4 si mai ales CIVILIZATI / RESPECTOSI uni cu alti...
    7 8
  • magarul indoliat
    Cum sa nu i se faca dosar? I se face dosar pentru ucidere din culpa si depasirea vitezei. Citeste legea. Vezi, conform Constitutiei, cunoastrea legii ESTE OBLIGATORIE !!! Nu ne dam aici cu parerea: lui ala sa nu i se faca dosar pen'ca pietonului i se flutura de viata. De unde ai mai rasarit si tu?

    Acuma vad ca esti motociclist. Pai bine ma, cand moare unul dintre voi, teribilist pana in maduva oaselor si de multe ori un mucos cu cash la gura va dati toti pe spate si incepeti sa plangeti ca traficul si soferii sunt asa si pe dincolo. In acest caz, draga colega de trafic poate ca indiferenta afisata fata de voi este doar raspunsul la propria ta teorie. Nu-ti pasa, mori!!!

    RIP! iar soferului pedeapsa conform legii (nerespecatrea vitezei legale in localitate si ucidere din culpa)
    11 2
  • m3
    Pe celalalt participant la liniuta nu la vazut nimeni?Din pacate experienta soferului si-a spus cuvantul.Cu un bmw M3 la 100 km pe ora, putea evita accidentul.
    3 5
  • @DAC
    Sa inteleg ca ti se pare sigur sa mergi in oras cu 100 la experienta ta, nu? Cu asemenea bizoni nicio stire din asta nu ma mai mira.
    6 1
  • Si Eu
    Intelegi ce doresti ,nu incerca sa filozofezi.Nu pot fi de acord cu 100 prin oras.Am spus doar ca o masina performanta cum este m3 se putea evita acest tragic accident.Probabil in loc sa se uite in fata se uita la cel din dreapta sa nu-l depaseasca.
    2 2
  • Hunter
    Ce concluzie de la politie...auzi acolo....ca daca circula mai incet, il putea evita....poate daca toata treaba se intampla pe lumina, ziua, mai zic si eu, dar noaptea ?! Cum sa eviti un accident, cand un cretin traverseaza strada pe rosu. Si da, poate mai era o posibilitate de a-l observa pe pieton....daca trecea de pe partea cealalta a drumului....soferul de M3 era pe banda a 2 a....pe prima banda era masina care oricum ii putea obstructiona intr-o mai mica sau mai mare masura vizibilitate asupa pietonului.

    Mai trebuie sa treaca ceva timp, pana va exista simt civic din partea pietonilor....pentru ca sunt multi care fie trec prin zone nemarcate corespunzator, fie daca trec pe trecerea de pietoni pleaca de la premiza ca el are prioritate...EL...PIETONUL !!!! Adevarat....dar....de multe ori boiii si vitele calca de pe trotuar cand esti cu masina la 3 metri de trecere....cum dracu sa opresti in 3 metri masina, cand vii regulamentar...cu 50 km/h ?! Sau boiii si vitele care nu au rabdare sa treaca "n" numar de masini dintr-o coloana, si abia pe urma sa treaca, si intre timp s-ar mai strange si alti pietoni. Asta e unul din motivele avansarii incete prin oras cu masina, cand fiecare trece ca bou si nu se uita si nu il intereseaza !!!!

    Pararea mea este ca soferul de pe M3 in cazul de fata e nevionvat....cum a spus cineva mai sus, politia putea sa ii dea o amenda strict pentru ca circula el cu nu stiu ce viteza....calcule facute de vezi doamne vre-un gabor mai istet, caruia i-a reiesit ca ar fi circulat ala cu peste 100...de unde...nu stiu ?! Ca sigur nu avea politaiu radar in c*r
    6 4
  • Ar mai fi un vinovat
    Un copil de 19 ani circuland cu un BMW M3 cu viteza excesiva si cu TATAL in dreapta.
    1. Era masina luata pe banii lui? - Cred ca era platita de parinti.
    2. Avea experientsa necesara sa circule cu masina aia? Un Golf nu era destul?
    3. Avea experientsa necesara sa circule cu viteza aia noaptea in zona aglomerata? 70-80 nu era destul?
    4. Tatal care ii dadea sfaturi daca si ce sa declare ce a pazit cat a fost in dreapta?

    Clar ca nu sunt doar doi vinovati in povestea asta.

    Pt pieton, RIP.
    Pt sofer, sper ca a invatsat ceva.
    Pt tatal, RUSINEEE!!!
    16 0
  • Cristi
    @Hunter
    ia uita-te tu pe inregistrarea video, vezi cam ce portiune de pe soseaua filmata pe care o traversa m3ul reprezinta 100 m, cronometreaza in cat timp o traverseaza, imparte cele 2 numere si vei avea viteza in m/s. De aici urmeaza un pas gigantic pentru tine si unul extrem de mic pentru omenire, va trebui sa inmultesti cu 3,6 et voila.
    in rest, dosar penal, inchisoare cativa ani, fara suspendare, si tatalui daca s-ar putea, si urmatorii ar sta pe ganduri inainte sa goneasca cu 100 prin oras. O sa o mai faca, bineinteles, urmatorul prins bagat iar la inchisoare... si tot asa. Pana nu se mai conduce cu peste 100 prin oras. Nu e o libertate, un drept al oamenilor. E incalcrea unei legi care nu e pusa de dorul lelii... Daca jumate din soferi ar intelege asta ar fi mult mai ok.
    Si da, pietonii sa traverseze pe verde. Altfel pot sa moara. Cred ca e suficient argumentul.
    5 1
  • Omor din culpa
    Soferul e anchetat penal din cauza ca a omorat din culpa indiferent cat de multa dreptate ii da codul traficului rutier. Doar daca dovedeste ca a fost un accident inevitabil poate scapa. Problema e ca pana si la codul rutier scrie ca " in intersectii se reduce viteza pana la evitarea oricarui pericol" adica in afara de cazul in care victima iti sare cu ganduri sinucigase in fata masinii esti vinovat. Indiferent ca mergi cu viteza regulamentara sau nu. Gravitatea pedepsei insa depinde de circumstante.
    3 0
  • Nedumeritu
    Copii indobitociti
    Din pacate seria de copii rasfatati de parintii lor cu prea multe in raport cu capacitatea lor de percepere a lumii inconjuratoare isi continua seria de tampenii. Aproape sigur va scapa (amintiti-va de doamna Paunescu, adica nevasta de ochi albastri care a omorat trei oameni in depasire ilegala de coloana si NU A PATIT NIMIC!!!) astfel ca un rahat de 19 ani cu parinte influent are toate sansele sa scape. Nu va avea nici o vina. Cel care trecea pe rosu va fi sigurul vinovat. Ce daca avea 130 la ora la semafor (daca conducea normal nu s-ar fi intamplat nimic). Pietonul a fost devina. Acesti gaozari vor ajunge oameni politici care sa ne conduca mai tarziu iar noi, astialalti, vom aplauda din palme la auzul discursurilor suburbane ale lor.
    Oricum, fata de altii cu 3 morti din depasiri ilegale si scapati, asta chiar e nevinovat!
    3 0
  • AndreiRN
    Iresponsabil
    Lipsa de control a vehiculului pe carosabil a dus la moartea unui om. Soferul este vinovat de crima si ar trebui sa suporte consecintele legale.
    In lumea civilizata daca se dovedeste ca e cursa de strada masina va fi confiscata.
    2 4
  • Hunter
    Intradevar....daca stau si analizez poza...si ma apuc de calculat teoria chibritului in m/s, ajung la o valoare de "X". Nu inteleg de ce toata lumea il invinovateste pe mucea ala cu M3...ok...o fi de bani gata....o fi cu taticu pe post de asigurare....da ce conteaza ?! Din astia sunt cu caru....cei ca ei fac legea....se stie asta, si tot cei ca ei scapa usor de multe pedepse de altfel. Insa soferul din BMW este pe nedrept invinuit....am zis....daca s-a constata ca rula cu ce stiu ce viteza....ok....da-i frate amenda...suspenda-i permisu pe 765 de milioane de ani....DAR....pietonu ala nu avea ce cauta pe trecere....e rosu ?! Pai stai !!!

    Da...daca era rosu pentru masini, si ala cu BMW vine ca prostu si nu apuca sa se opreasca, nu vede semaforu sau mai stiu eu ce....si da peste pieton....atunci da....vinovat clar.

    Pietonu inca o data, nu avea ce cauta acolo.....iar ciumpalacu din BMW, la fel de bine il putea plesni si daca venea cu 60/h, si chiar de apuca sa incetineasca, da il plesneste pe pieton, si ala cade, si mai da si cu capu si ii mai rupe 2 coaste, si ii perforeaza plamanii si in 20 de minute s-o dus. Soferul BMW-ului rula cu viteza ?! Amenda, permis suspendat. Atat !!!

    A spune ca a ucis din culpa, inseamna ca soferul se urca la volan, conduce in mod bezmetic, stie la ce riscuri se expune, ca poate provoca un accident sau mai stiu eu ce, si nu o face, iar in final chiar provoaca un accident. Asta inseamna din culpa. El nu avea de unde sa stie ca pietonu se afla pe trecere, cand pentru el ca sofer avea verde. Era ucidere din culpa daca la viteza aia pe care o avea, derapeaza, si intra pe trotuar si ucide acolo pe cineva.
    6 0
  • magarul pensionat
    "conduce in mod bezmetic"...

    si la cel putin 100km/h IN ORAS cum se numeste? Plimbarea unui pensionar in parc?

    multumesc, Q.E.D. !
    2 1
  • Degeaba va dati unii cu parerea ca mucea cu M3 nu e vinovat.
    Conform legii este vinovat deoarece nu respecta viteza legala si a produs un accident. Ce-i asa de greu. Puneti mana si cititi decretul si apoi veniti si dati-va cu parerea aici.
    In germania spre exemplu pe anumite autostrazi nu exista limita de viteza dar statul recomanda sa nu se depaseasca 140kmh.
    Daca rulezi spre exemplu cu 180 si vine un prost si intra in tine tot tu esti considerat vinovat deoarece nu ai respectat recomandarea legii.
    0 0
  • vladimir
    video
    am vazut si eu abia acum inregistrarea. Doua lucruri sunt clare - 1 era liniuta si 2 se putea evita impactul foarte usor la o viteza normala. De fapt, nu inteleg cum dracu de nu l-a vazut nici asa, pentru ca nici macar nu schiteaza vreo frana. Masina din dreapta era in paralel, deci nu i-a obturat vederea. Singura explicatie este ce pe care a mai dat-o cineva - se uita in dreapta sa vada unde e celalalta masina, in fata sau in spate. Acum ca l-am vazut pe pusti parca mi s-ar face mila de el. Daca as sti ca dupa incidentul asta se va transforma intr-un sofer model, as fi de acord sa nu primeasca nicio pedeapsa penala. Cat despre pieton, la arcul de bolta pe care l-a descris prin aer chiar ar fi fost o minune sa supravietuiasca.
    1 0
  • Gunther
    M Power
    Germania : BMW M3 (Power) nu poate avea proprietar mai tanar de 25 de ani iar daca conduce acest autoturism are mari probleme cu
    asigurarea si cu legea daca produce accident. Iata diferenta de la bantustan la republica si de la populatie la popor.Tchuss !
    3 0
  • @Gunther: uite, pe-asta n-o stiam, merci de info (daca e pe bune). Asa da legi. Asta ca sa se vada ca civilizatia nu e innascuta, ci se impune prin legi dure si aplicabile.
    In alta ordinde de idei, vad ca pe unii i-a deranjat remarca cu taticul vinovat pt ca i-a cumparat biezadelei M3. Tineti minte, copilasi: regulile din NFS nu se aplica pe strada, oricat de multa imaginatie ati avea voi.
    In conditiile in care, din cate am inteles, ta-su era in dreapta si, intr-adevar, pare ca se da cu cel din dreapta, mai e ceva de zis.
    Parca si aud de la taticu: "Smoke his ass, son!"
    Pietonul este, fara drept de apel, in mare parte vinovat.
    1 0
  • prudentul
    două nelămuriri
    1) Pentru depăşirea vitezei legale se aplică amendă, nu se face dosar penal.

    La http://www.codulrutier.ro/codul_rutier_raspunderea_contraventionala_2.php scrie clar, citez:

    depasirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv si pentru categoria din care face parte autovehiculul condus, constatata, potrivit legii, cu mijloace tehnice omologate si verificate metrologic.

    Aşadar, stabilirea vitezei se face cu "mijloace tehnice OMOLOGATE si VERIFICATE metrologic", nu dându-ţi cu părerea după o înregistrare video.

    2) Nu şoferul a fost vinovat, ci pietonul imprudent. Iată ce spune legea (http://www.codulrutier.ro/codul_rutier_reguli_de_circulatie_2.php):

    Pietonii surprinsi si accidentati ca urmare a traversarii prin locuri nepermise, la culoarea rosie a semaforului destinat acestora sau nerespectarii altor obligatii stabilite de normele rutiere poarta întreaga raspundere a accidentarii lor, în conditiile în care conducatorul vehiculului respectiv a respectat prevederile legale privind circulatia prin acel sector.

    Aşadar, până când Poliţia va stabili folosind mijloacele legale, nu ochiometric, care a fost viteza maşinii, şoferul e nevinovat în ochii legii, iar pietonul (mă rog, familia sa) e bună de plată, pentru repararea capotei BMW-ului.
    4 1
  • Marius
    pieton tampit = pieton mort
    Asa este cum scrie Marius si Prudentul !!!

    Merci ca mai si gandesc unii corect...
    2 5
  • viteza nu ucide ?
    Pietonul NU MERITA SA MOARA doar pt ca a trecut pe rosu, asta nu s-ar fi intamplat daca soferul mergea cu 50 in loc de 100 mai ales ca era noapte.
    Eu as fi de acord ca pana in 5 ani de soferie cel putin sa nu ai voie sa conduci masini de genu asta.
    6 1
  • Accident
    O sa scape c u siguranta...asta e Romania,de-asta mi-e si scarba de ea unde cei cu bani iau legea la sto!R.I.P.
    3 0
  • cand un pieton inconstient si un sofer inconstient se "intalnesc" cam asta iese, din pacate.
    1 0
  • Calcul
    Doamne ce mor pe frustratii astia...ce legatura are fratilor ca avea M3....cred ca 100 km/h la M3 e ca si 60 la dacie...vb despre distanta de franare...deci daca pustiul era cu o dacie si mergea cu viteza regulamentara...fiind noapte afara si inconstientul traversa pe rosu un bulevard de 4 BENZI pe sens...tot il lovea...poate nu il omora dar risca sa ramana leguma pe viata..Inconstienta este a pietonului...nu zic ca merita sa moara...dar nu vad de ce trebuie invinuit pustiul doar pt ca avea o masina puternica..Bv lui...ca i-a luat-o taicasu...un unchi...sau a castigat-o la loto...din nou bv lui...de fiecare data cand se petrece cate un accident in care este implicata o masina scumpa mereu se gasesc frustratii sa comenteze...ca a facut...ca a dres...nu este vina lui de data asta...cum se vede in filmulet pietonul nici nu se uita la trafic...a observat masina in ultima clipa...el traversa indolent un bulevard enorm...si noaptea...incredibil....
    2 3
  • pt limitatu de Bba
    Daca tu atatai inteles esti limitat rau ma baiete, pedala de acceleratie ori ce prost stie sa o apese iar cand ai o masina cu multi cai si dorinta de adrenalina (in general cazul tinerilor) + lipsa de experienta esti un candidat sigur la accidente care din pacate se fac pe drumuri publice unde mai sunt si altii. Sunt destui cei se aseamana cu cel din cazu de fata ce conducea m3 care stau in garsoniera sau apartament de 2 camere conf 3 si si-au luat second din vest cate o masina de putere, asa ca nu e necesar sa ai parinti bogati sau sa castigi la loto ca sa fi unu ca asta .
    2 1
  • Adrian
    LOL
    Ati luat`o pe aratura cu totii :)) Ma jur de nu ..

    Bai baieti ... parerea mea: pietonul e praf .. macar daca treci pe rosu asigura-te ca nu vin 2 bezmetici cu suta la ora spre tine. El e vinovat ca a murit, nu aia ca mergeau cu viteza.

    Din partea mea, sanatate si virtute. Respectati culorile semafoarelor. Daca pietonu merge pe sosea pe unde nu trebe sau cand nu trebe e vina lui, daca eu ma urc pe trotuar si il fugaresc pe acolo cu masina .. e vina mea ..

    Mi se pare corect :)

    O zi buna va doresc
    1 1
  • pusti cu permise de la Pitesti
    Cei mai dobitoci si figuranti sunt "soferii" care conduc bmw. Si asta o spun mai multe sit-euri de specialitate. Daca ar fi fost mai atent, ar fi evitat asta. Dar cand ai bani si creier deloc..........Fac pariu ca daca ar fi trecut pe verde, tot pietonul era de vina.
    2 0
  • cristio13
    Oare?
    Am citit toate parerile si am ajuns la urmatoarea intrebare: sa gandit oare unul dintre voi ca poate ( nu sant sigur ) pietonul a inceput traversarea pe verde si la prins rosul in mijlocul intersectiei? tinand cond totusi ca este o intersectie mare ? dc gresesc va rog sa ma lamuriti, va multumesc.
    2 0
  • florinel
    Dumnezeu sa-l ierte pe pieton si pe sofer pana la urma...
    @cristio13 era rosu de cateva secunde....ar trebui sa fie corelate semafoarele, daca aia au plecat pe verde aveau unda verde...macar pe Magheru sau cel putin pe jumatate de bulevard e asa.
    Cat despre vina soferului, mi se pare aiurea sa fie acuzat daca nu se poate spune ce viteza avea exact.
    Toata lumea spune ca era rosu clar si multi pietoni s-au oprit la semafor...
    0 0
  • automarket de la ora 5
    @ auto : Super tare colegu, de acord cu tine.
    0 2
  • Eduard
    acident Magheru
    Salut ..Eu cred ca toti oamenii care gresesc trebuiesc omorati, nu ratati pe nimeni...sincer sa fiu nici eu nu am sa-l ratez pe socatul care a facut aceasta crima.....cel care a murit era un baiat nefericit intr-o situatie si mai nefericita.....cred ca mama lui l-a chemat la ea.... il cunosteam de mic..Dumnezeu sa il ierte....Cu stima Eduard...si apropo, nu era decedatul....il chema DODO (Daniel)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru