BMW a anuntat un recall pentru X5, X6, Seria 1 si Seria 3

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 17.07.2009
BMW va rechema in service anumite modele X5, X6, Seria 1 si Seria 3 pentru a remedia doua probleme situate la nivelul discurilor de frana din spate, respectiv airbag-urilor laterale.

BMW va face doua recall-uri separate in Statele Unite ale Americii pentru modelele Seria 1 si Seria 3 construite de la jumatatea lui 2007 pana in 2008, precum si pentru modelele X5 si X6 construite de la jumatatea lui 2008 pana in 2009. Modelele Seria 1 si Seria 3 au o problema la nivelul cablajului airbag-urilor laterale si al sistemelor de pretensionare al centurilor de siguranta, pe cand SUV-urile X5 si X6 au probleme la nivelul discurilor de franare de pe puntea spate.

Doar anumite modele vor fi chemate la acest recall, BMW urmand sa indexeze seriile de caroserie aferente rechemarii in service pentru a chema doar automobilele care ar putea avea probleme ulterior. Problema in cazul modelelor Seria 1 si Seria 3 apare din cauza unui conector incorect, care nu ofera o conexiune perfecta in toate momentele si poate sa nu declanseze airbag-urile laterale sau sistemul de pretensionare al centurilor de siguranta.

In cazul SUV-urilor X5 si X6, BMW anunta ca unele unitati produse in SUA ar putea avea probleme la nivelul discurilor de frana de pe puntea spate. Discurile de frana folosite la unele modele nu corepund calitatii cerute de BMW si s-ar putea sa nu ofere performante optime in fiecare moment.

Recall-urile operate de BMW sunt gratuite pentru proprietarii modelelor cu probleme si constau in inlocuirea elementelor cu defecte din fabrica.

Via | Leftlane

Comentarii (4)

  • sua&EU
    Toate se intampla numai in SUA in EU nimic
    6 2
  • SUA vs EU
    Am impresia ca modelele pentru piata SUA sunt asamblate la Spartanburg in Carolina de Sud. Probabil si din cauza asta recall-urile sunt administrate separat de cele din EU.
    4 0
  • SUA vs EU
    Piata din SUA e total diferita de cea din EU. Toate modelele europene asamblate in SUA sunt inferioare celor asamblate in Europa, deci nu ma mira articolul.
    2 0
  • BMW
    ai dreptate cozappz . Oricum iubesc marca asta !
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru