BMW Gran Coupe: de pe hartie in realitate

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 09.05.2010
Oficialii BMW au lansat un set de fotografii care prezinta modul in care conceptul Gran Coupe a parasit plansa de desen si a devenit realitate.

Oficialii BMW au lansat cateva fotografii cu ajutorul carora ne sunt prezentate procesele prin care a trecut Conceptul Gran Coupe inainte de debutul sau in cadrul Salonului Auto de la Beijing.Cheia in ceea ce priveste designul acestui concept o constituie partea frontala a masinii, care dispune de o silueta aseamanatoare cu cea a nasului de rechin, blocurile optice care dispun de tehnologia LED, forma usor conica a plafonului si portierele cu geamuri fara rama.

Totodata, cei de la BMW doresc sa isi pastreze valorile de design care i-au consacrat, acest concept urmand sa serveasca drept sursa de inspiratie pentru viitoarele modele ale constructorului din Munchen. "Conceptul Gran Coupe imbina exclusivitatea unui Gran Turismo cu fascinatia si performanta unui model sportiv", au declarat oficialii BMW in momentul prezentarii.

Conceptul prezentat la Beijing prefigureaza succesorul lui Seria 5 si totodata se doreste a fi un adversar serios pentru Porsche Panamera, Mercedes-Benz CLS sau Audi A7.

Via | WCF

Comentarii (3)

  • : )
    Opera de arta !
    16 1
  • ee
    Corect, e opera de arta.
    felicitari BMW
    10 0
  • @ Opera de arta
    Sunt de acord. E superba. Dar daca asta e opera de arta 8C ce este ? :))
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru