BMW lanseaza noul Seria 5 Security

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 16.09.2008
BMW isi extinde gama de modele blindate prin lansarea noului Seria 5 Security, al doilea model blindat al bavarezilor.

Esential

2 modele echipate cu pachetul Security comercializeaza BMW in acest moment pe piata.

BMW si-a extins gama de modele blindate prin lansarea noului Seria 5 Security. Este al doilea model al marcii bavareze care primeste “armura” unui vehicul blindat, dupa SUV-ul X5 Security.

Pachetul de siguranta lansat de BMW va fi valabil pentru versiunile 550i si 530i si este destinat folosirii de catre serviciile secrete si serviciile de paza si protectie. Asemenea lui X5 Security, noul Seria 5 Security a trecut testele balistice VR4, ceea ce inseamna ca invelisul vehiculului poate rezista atat explozibililor cat si gloantelor cu calibru 44 Magnum.

Cheia rezistentei modelului blindat consta in folosirea unor materiale cu o rezistenta foarte ridicata, a unui otel special care rezista la impactul cu gloantele si a unei sticle de 22 mm care acopera suprafetele vitrate.

Sisteme defensive continua cu un interior capitonat, fabricat dintr-un material asemanator cu cel al vestelor anti-glont, un sistem de monitorizare video si o placa montata sub masina pentru a o proteja impotriva exploziilor.

Modelul 550i Security este dotat cu o unitate V8 de 4.8 litri care dezvolta 367 CP si este capabil sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 6.5 secunde. Pentru 530i Security timpul de accelerare de la 0 la 100 km/h este de 7.5 secunde.

Toate modelele BMW Security sunt construite la uzina bavarezilor si sunt disponibile in reteaua de dealeri. Cei mai precventi clienti sunt din America Latina, Asia de Sud-Est, Africa si Orientul Mijlociu.

Via | BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru