BMW Seria 1 M Coupe se lansează în 12 decembrie. Vine şi versiunea GTS?

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 06.12.2010
Cel mai accesibil model al gamei de performanţă M, BMW Seria 1 M Coupe, se va lansa săptămâna viitoare în 12 decembrie. Modelul ar putea avea şi o versiune extremă, GTS, aşteptată în 2012.

Esential

340 de cia putere va avea viitorul BMW Seria 1 M Coupe.

Fanii BMW îşi freacă mâinile de nerăbdare în aşteptarea celui mai nou membru al familiei de performanţă M. Chinul va lua sfârşit cel mai probabil săptămână viitoare, când constructorul bavarez va ridica cearşaful de pe mezinul Seria 1 M Coupe, model destinat să îşi asume rolul de entry-level al gamei de performanţă.

Echipat cu un propulsor bi-turbo de 340 de cai putere, Seria 1 M Coupe va beneficia şi de un diferenţial autoblocant şi de suspensii rigide şi de un pachet de frâne îmbunătăţit. Chiar şi aşa, se pare că versiunea ce va debuta peste o săptămână nu va fi apogeul de putere pe care îl va atinge Seria 1.

Surse neoficiale vorbesc despre o versiune extremă a viitorului Seria 1 M Coupe, capabilă să primească indicativul GTS. Alternativa de top va fi prezentată în 2012, ca o serie limitată, de adio, a viitorului Seria 1 M Coupe.

Presa internaţională s-a grăbit deja să îmbrace versiunea aşteptată în 2012 în culorile tradiţionale BMW Motorsport, anticipând sub capotă un motor mai puternic, o suspensie setată pentru circuit, o masă redusă considerabil şi o etichetă de preţ superioară valorii de 50.000 de euro. 

via | autoblog

Comentarii (8)

  • 1M coupe........
    am citit pe undeva ca mercedes vrea versiuni AMG pentru A si B classe....
    A-classe cu 300-350hp.........cea mai mare prostie din lume....mai mare k prostia din Romanica....
    7 11
  • Fane Carmolitul
    @tzenu_bmw
    Atata timp cat exista chiar monovolume de performanta(Zafira OPC, s-max)de cativa ani buni, ce este asa aiurea ca A classe si B classe sa aiba versiuni AMG?
    7 7
  • AnonimTM
    @Tzenu_bmw
    Mercedes va scoate versiunea AMG pentru viitoarele generatii de A si B,nu pentru cele existente si crede-ma,vor fi frumoase.
    7 6
  • O adevarata bijuterie pe roti. Pentru o masina asa mica si atata putere BMW trebuia sa ofere si cateva ore de condus celor care o sa cumpere M1.
    12 3
  • Daca comparam M1 cu RS3 cu siguranta mai multi vor vrea M1 pentru ca este un coupe. Au acelasi pret aceeasi putere, sa vedem si performantele oficiale ale lui M1.
    12 0
  • 50.000 de euro???
    cam mult pt o cutie de chibrituri fie ea si cu 340 de cai!mai pui ceva si iti iei boxter sau cayman si nu se compara!
    5 5
  • @ alinusu
    Atat costa si un RS3.
    5 0
  • @@alinusu
    si rs3 nu e cam acelasi lucru:adica o cutie de chibrituri?
    porsche cayman e 57.555euro si boxster 53.520euro si in opinia mea porsche e mult deasupra bmw si audi in ceea ce priveste sportivitatea!
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru