BMW Seria 6 modificat de CLP

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 16.10.2010
Tunerii de la CLP au creat un pachet de tuning pentru BMW Seria 6 Cabrio. Mulţumită acestuia, modelul bavarez inspiră mai multă agresivitate şi produce 379 de cai.

Casa de tuning CLP Automotive a creat un pachet aerodinamic şi un kit de performanţă pentru BMW Seria 6 Cabrio pe care l-au botezat MR 600 GT. La exterior, Seria 6 Cabrio a primit un spoiler faţă restilizat cu prize de aer care ajută la racirea frânelor, un defletor de aer nou şi un eleron integrat.

De asemenea, pragurile laterale au fost înlocuite cu unele mai late, iar cireşa de pe tort este reprezentată de portierele LSD. Pentru ca ecuaţia să fie completă, tunerul a ales jante de 22 de inch pe care le-a încălţat cu pneuri de înaltă performanţă. Toate aceste modificări aduse de cei de la CLP amplifică agresivitatea şi sportivitatea modelului bavarez.

Pachetul de performanţă include o recalibrare a unităţii ECU şi un sistem de evacuare nou care se încheie cu patru ţevi de eşapament. Mulţumită acestor modificări, agregatul în opt cilindri produce 379 de cai şi dezvoltă un cuplu motor de 490 Nm. Preţul cerut de casa de tuning pentru operarea acestor modificări este de 18.238 de euro.

Via | CLP Automotive

Comentarii (2)

  • meseriasi baietii..........
    spoileru fata a fost inspirat destul de mult din cel de M3....
    spatele extrem de agresiv........si vopseaua cesa zic......'vedeta'
    2 9
  • slabut
    doar 379 CP pentru Seria 6 ...
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru