BMW va oferi un sistem xDrive pentru Seria 7

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 25.06.2009
BMW 750i F01 va fi oferit si cu un sistem de tractiune integrala xDrive incepand de anul viitor.

BMW a decis sa ofere sistemul de tractiune integrala xDrive si pentru modelul Seria 7. Doar varful gamei, 750i, va fi disponibil alaturi de acest sistem, care este preluat de la X5 si X6. Puterea motorului V8 de 4.4 litri va fi distribuita in proportie de 60% catre puntea spate, si sistemul este capabil sa transmita pana la 80% din putere in cazul in care soferul apasa acceleratia mai puternic.

BMW Seria 7 F01 este prima generatie a acestui model care este oferita cu un sistem de tractiune integrala. Primul BMW echipat cu un sistem de tractiune integrala a fost E30 325iX, introdus in anul 1985. Mercedes-Benz a introdus o versiune 4Matic a lui S-Klasse inca de la modelul W220, pe cand Audi ofera un sistem de tractiune integrala quattro inca de la introducerea modelului A8. Primul BMW 750iX va fi prezentat la editia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt.

Via | Autoblog.it

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru