Boxer diesel debuteza pe Forester si Impreza la Paris

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 05.09.2008
Subaru va prezenta la Salonul de la Paris versiunile diesel ale modelelor Forester si Impreza.

Subaru continua odiseea noului sau motor boxer diesel cu introducerea acestuia pe actualele modele Impreza si Forester. Debutul oficial va avea loc in luna octombrie odata cu deschiderea Salonului Auto de la Paris, unde constructorul japonez va afisa la standul sau noua optiune de motorizare.

Lansat initial pe modelele Legacy si Outback, motorul boxer diesel de 2.0 litri incepe sa isi faca incet incet loc si pe celelalte modele din gama Subaru. Primul diesel din istoria Subaru beneficiaza de un filtru de particule special si genereaza 145 cai putere si 350 Nm in cazul lui Forester si 147 de cai putere si 350 Nm in cazul modelului Impreza.

In cazul ambelor versiuni diesel, japonezii vor folosi o cutie manuala cu sase rapoarte. Potrivit primelor informatii oferite de Subaru, versiunea diesel a modelului Forester va fi capabil sa inregistreze un consum mediu de 6.3 litri la 100 de kilometri.

Constructorul japonez va demara vanzarile noului Forester cu motor diesel la sfarsitul lunii septembrie, urmand ca aceeasi versiune de motorizare sa debuteze si pe Impreza undeva spre sfarsitul anului.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru