Chevrolet aduce Volt si Camaro la Salonul de la Paris

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 17.09.2008
Chevrolet a anuntat ca va dezvalui la Paris noua electrica Volt si versiunea de productie a muscle-car-ului Camaro.

Standul Chevrolet de la Paris va fi o adevarata colectie de vedete, constructorul american pregatind o serie intreaga de premiere. Pe langa deja anuntatele modele Orlando si Cruze, Chevrolet va aduce si cel mai nou model al sau, dezvaluit chiar ieri.

Este vorba despre noul Volt care a devenit peste noapte vedeta Salonului Auto de la Paris, expozitia franceza de profil urmand sa marcheze premiera europeana si mondiala a modelului american. Informatia, aparuta mai intai ca o speculatie, a fost confirmata astazi de oficialii Chevrolet.

Mai mult decat atat, acestia au confirmat prezenta unei alte premiere, de aceasta data doar europene: versiunea de productie a noului muscle-car Camaro. Decizia constructorului american este una confuza, pentru ca noul Camaro nu a fost confirmat ca un model disponibil si pentru piata din Europa.

Ramane de vazut daca Chevrolet va decide ca acesta se preteaza destul de bine si pentru publicul european. Americanii vor avea insa de infruntat normele de poluare foarte stricte ale Uniunii Europene pentru ca noul Camaro vine echipat doar cu unitati V6 si V8.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru