EXCLUSIV: Noul Audi A3 - prima imagine ipotetica

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 09.03.2009
Automarket va prezenta prima imagine prelucrata digital care prefigureaza aspectul viitorului Audi A3.

Audi lucreaza la noua generatie a modelului A3. Aceasta este bazata pe sasiul lui Volkswagen Golf VI si prezinta un design nou. Dupa obiceiul designerilor marcii din Ingolstadt, aspectul noului A3 nu va fi revolutionar, ci va fi o evolutie a aspectului generatiilor precedente.

Profilul viitorului A3 va avea cateva linii curbate si va beneficia de noile praguri laterale in stilul celor ale lui A5 si A4. Noile oglinzi angulare vor fi si ele prezente pe viitorul A3. De asemenea, viitoarea generatie a modelului german va beneficia de o noua parte frontala, precum si de blocuri optice noi, inspirate din aspectul lui A1 Metroproject Quattro si A7.

Noile blocuri optice vor diferentia modelul A3 de restul gamei Audi, fara a uita de radacinile acestuia. Astfel, blocurile optice vor fi o evolutie a modelului traditional al lui A3, cu un strop de agresivitate si tehnologie. Audi A3 va fi mai mare decat VW Golf VI si se va diferentia de acesta prin design-ul si finisajele sale

Comentarii (12)

  • Audi
    Super reusit ca mai toate ,odelele Audi.Singurul model neinspirat cred ca a fost A2.In iltima vreme i-au cam batut la desgn pe BMW,MERCEDES.
    0 0
  • imaginea nu prefigureaza nimic
    Dl. jiji chiar a luat de buna aceasta imagine :)
    Nu am nimic cu dl. avarvarii, dar isi foloseste talentul in scopuri gresite. In loc sa posteze diverse lucruri visate mai bine si-ar pune cunostintele la contributie sa participe la concursuri ca dl. Mihai Panaitescu. Faptul ca prezinta tot timpul, fel de fel de aberatii, care nu seamana niciodata cu ce va fi in productie, ma lasa rece... gasesti mii de astfel de prostii pe internet.
    Asteptam concursuri castigate de dl. avarvarii si deci o recunoastere a talentului sau.
    "Succesuri"!
    0 0
  • Diferente cam mici fata de cel actual
    E probabil ca diferentele in realitate sa fie mici pentru ca asta e politica de design a VAG. Totusi, ca sa se distinga si sa schime cumva balanta actuala in segment ar trebui o abordare mai rupta de A3-ul actual.
    0 0
  • fnf
    prea MULTE RECLAME BA!! MA JUR CA NU MAI FOLOSESC SITEU DACA O TINE ASSA
    0 0
  • No strees
    pfff
    Mai oameni buni din reclame se traieste din pacate in ziua de azi ca altceva nu mai vedem numa reclame sa mergem sa cumparam hahahaha, apropo la tema daca scoate asa masina cum arata e bestial
    0 0
  • Bubblegum
    Ipoteza ca ipotenuza fara patrat
    Frumos , un agresiv elegant , ma vad si eu peste 15 ani in ea , luata ca second :)
    0 0
  • designer
    libertatea de a alege
    Pt " je " , este liberatea fiecaruia sa faca ce vrea , am vazut concepte ale domnului avarvarii si nu sunt prea reusite , insa la poze editate de genul celei de mai sus se pricepe destul de bine , se stie prea bine ca dintr-un numar de designeri care termina scoalas au care sunt pe piata , un numar mic fac exclusiv creatie . Domnul Panaitescu este un caz special , deoarece talentul sau este debordant , fapt ce ii garanteaza includerea in cercul celor ce fac creatie in design .
    0 0
  • Romanasul destept
    Adevarul gol golut
    Dacia Duster o sa stearga cu audiul asta pe jos , germanii sunt in corzi , talentul ingineresc romanesc le-a pus calusul in gura !
    0 0
  • Acelasi design de 100 de ani. Grupul VAG cred ca si-a concediat designerii.
    0 0
  • alinpatratanu
    viitorul audi a3 coupe
    frumos model fata de vechea generatie pare putin mai mare decat vechiul model precedent cam desingul tradeaza trasaturi inspirate de la conceptele a1 metroproject quatro si a7 sportbach fin.
    0 0
  • Cristian
    Lamborghini Insecta & Iulian Bumbu
    Romania incepe sa conteze din ce in ce mai mult la capitolul design auto . Priviti conceptul Lamborghini Insecta desenat de romanul Iulian Bumbu ,care a primit aprecieri favorabile pe majoritatea site-urilor auto din strainatate.
    0 0
  • Romnasul destept
    Adevarat zis !
    Noi aici in romania suntem o oaza de desteptaciune ! Posibil si de la lapte si branza ..insa noi numai sa vrem ceva si deja lucrul este pe jumate facut si mult mai fain ca al multor alte natii . Sa fim mandrii cas untem destepti !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru