EXCLUSIV: Noul Porsche Cayenne, spionat in timpul testelor de la Nurburgring

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 12.08.2009
Inginerii Porsche au fost surprinsi de fotografii de la Carpix in timp ce testau noul Cayenne la Nurburgring. Modelul va fi lansat in decursul anului viitor.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini cu noul Porsche Cayenne in timpul testelor de la Nurburgring. Dupa cum puteti vedea, modelul a fost surprins cu un strat subtire de camuflaj, care acopera doar o parte din stopuri si din blocurile optice. Noul Porsche Cayenne va fi lansat in decursul anului 2010, cel mai probabil la Salonul Auto de la Geneva.

Modelul a primit un design mai agresiv, iar proportiile generale ale lui Cayenne au ramas neschimbate. Blocurile optice sunt inspirate de aspectul celor prezente pe noul Panamera, iar forma celui de-al 3-lea geam lateral a fost modificata simtitor. Inginerii Porsche au incercat sa ascunda acest lucru si l-au acoperit partial cu camuflaj de culoare neagra, dar acest lucru nu poate sa ascunda forma generala a acelui geam.

Dezvoltarea modelului Cayenne a implicat si scaderea masei generale a modelului, precum si imbunatatirea eficientei propulsoarelor cu care este echipat. Noul Porsche Cayenne va fi disponibil atat in versiune pe benzina, cat si in versiune diesel, iar germanii ar putea oferi si o versiune hibrida a acestui SUV.

Comentarii (4)

  • O masina absolut superba , mai mult nu am ce sa zic...
    7 1
  • Stelian_Opincariu
    Porsche face masini sport, in nici un caz masini de teren ca acesta.Vechiul model avea mai mult caracter.............
    0 5
  • :D
    Deci din punctul tau de vedere cei de la Porsche sunt prea slabuti saracii ca sa mai poata creea si altceva :))...hai c-am ras bine ;)
    2 2
  • marius
    :))
    ai mers vreodata cu asa ceva?:d sa vezi cum e sa ai 500 cai sub capota?:)) cum se muleaza pe sosea o masina de asta?cum franeaza de la 0 la 100, sau 0-200.. nu cred wolf:d deci daca nu cunosti nu vorbi
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru