Ferrari va dezvalui la Geneva editia speciala 599 HGTE

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 10.02.2009
Ferrari pregateste pentru Salonul de la Geneva o editie speciala a modelului 599 GTB. Aceasta va prelua numele HGTE de la pachetul de performanta pe care italienii il vor instala pe supercar.

Esential

620 de cai putere ofera Ferrari 599 GTB.

Chiar daca nu le va oferi fanilor sai un model nou, Ferrari vine la Geneva cu o editie speciala a supercarului 599 GTB. Versiunea preia indicativul HGTE de la pachetul nou pe care italienii il vor instala pe 599 GTB. Initialele vin de la Handling Gran Turismo Evoluzione, kitul fiind o strategie de relansare a vanzarilor modelului italian.

Informatii neoficiale anunta o serie de accesorii capabile sa imbunatateasca performantele modelului dar si cateva detalii subtile de design. Se pare ca grila frontala a modelului de serie va fi inlocuita cu una asemanatoare celei regasite pe Ferrari 430 Scuderia. Jantele de 20 de inch din aliaj incaltate cu pneuri de performanta si o terminatie noua pentru evacuare vor fi celelate modificari exterioare notabile. In habitaclu, Ferrari nu va opera prea multe schimbari, singurele noutati urmand sa fie un set nou de scaune sport si insertii din fibra de carbon.

Sub capota, motorul va ramane neatins, unitatea V12 livrand 620 de cai putere si un cuplu motor de 608 Nm, resurse care ii permit supercarului sa sprinteze de la 0 la 100 de km/h in doar 3.7 secunde.

Experienta la volan va fi imbunatatita insa prin inlocuirea suspensiei standard cu una complet revizuita de inginerii Calutului Cabrat.

via | WCF

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru