Ferrari vine la Geneva cu doua versiuni hardcore ale lui 599 GTB

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 27.02.2009
Ferrari va prezenta doua versiuni extrem de performante ale modelului 599. Acestea sunt 599 GTB Fiorano HGTE si studiul tehnic 599XX.

Ferrari a anuntat ca vine la Salonul Auto de la Geneva cu doua versiuni al sportivei 599 GTB. Acestea sunt Ferrari 599 GTB Fiorano Handling GT Evoluzione, si un studiu tehnic denumit 599XX.

Primul model este versiunea sportiva a lui 599 GTB si este echipat cu un pachet sport denumit HGTE. Desi Ferrari nu a dezvaluit informatii suplimentare cu privire la acest model, 599 GTB Fiorano HGTE va avea o suspensie cu un comportament mai sportiv, alaturi de imbunatatiri la sistemul de directie si de franare.

Studiul tehnic 599XX incorporeaza cele mai avansate tehnologii derivate din cercetarile de la Formula 1. O mare parte din sistemele lui 599XX vor fi folosite pentru prima data pe un Ferrari de strada. Pe langa cele doua modele, Ferrari isi va prezenta monopostul de Formula 1 din sezonul 2008, precum si modele cum ar fi F430 Scuderia 16M, California si 612 Scaglietti. Modelele mentionate anterior vor fi prezentate in diferite combinatii de culori ale interiorului si exteriorului pentru a atrage imaginatia publicului.

Via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru