FOTO EXCLUSIV*: BMW testează noul M6 Cabrio

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 07.10.2010
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale noului M6 Cabrio F12/F13.

Fotografii de la Carpix au surprins noua generaţie a lui M6 Cabrio în timpul testelor de pe Nurburgring. În timp ce conceptul care prefigurează viitorul Seria 6 stă în faţa obiectivelor la Salonul Auto de la Paris, inginerii BMW lucrează la versiunea M a modelului respectiv. Exemplarul din imagini prezintă toate elementele caracteristice ale unui M – aripi umflate, patru ţevi de evacuare, jante de aliaj de dimensiuni mari cu discuri de frână pe măsură şi bare de protecţie mai agresive.

Noul BMW M6 vine alături de un motor V8 bi-turbo de 4.4 litri care va furniza între 585 CP şi 600 CP. Ne aşteptăm ca o bună parte din elementele de design prezente pe exemplarul din imagini să ajungă şi pe versiunea de producţie a lui BMW Gran Coupe, inclusiv bara de protecţie spate cu difuzor de aer integrat, dar fără cele patru ţevi de evacuare - aceasta fiind o trăsătură a modelelor M.

Debutul lui BMW M6 F12/F13 este aşteptat să aibă loc la finele anului viitor. Modelul va avea tracţiune spate şi ar trebui să fie capabil de o acceleraţie 0-100 km/h în timp record, în timp ce viteza maximă va fi limitată electronic la 250 km/h.

Sunt şanse ca acest model să fie construit şi în versiune coupe, pentru a nu dezamăgi amatorii de dinamism care nu sunt atraşi de cabrio-uri.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (5)

  • Stanila
    seamana cu Daewoo Espero din profil dar Espero arata mai bine ca a fost desenat de Bertone
    0 8
  • ma @Stanila.........
    da cu prostia tot la nivelu anilor 20' ai ramas
    7 0
  • stanila
    Eu nu pot sa cred ca tu esti pe bune , tu joci un rol cu userul asta .

    Nu pot sa cred ca exista cineva asa de ..... ca tine .

    Nu-i asa ca te prefaci ?
    3 0
  • Master
    Stanila
    Chiar cred ca individul e unul destept si amuzant.

    Eu ma amuz foarte tare de postarile lui si ma mira inversunarea cu care unii il combat. Rolul lui de cocalar Gica-contra este benefic pentru descretirea fruntilor.

    Toate bune !
    1 0
  • asta nu-i M6 cum nu sunt eu acum la Paris !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru