FOTO EXCLUSIV*: BMW testeaza noul Seria 6 Cabrio

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 10.02.2010
Automarket va prezinta primele imagini spion ale viitorului BMW Seria 6. Acestea surprind noua grila fata si forma noilor blocuri optice cu care este echipat acest model.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat primele imagini spion ale viitoarei generatii BMW Seria 6 Cabrio. Modelul este testat sub o caroserie a generatiei actuale, dar aceasta a primit deja elemente estetice de la generatia urmatoare a acestui roadster. Pe langa modificarile estetice, noul BMW Seria 6 va primi o gama de motorizari imbunatatita, care va utiliza tehnologia EfficientDynamics si va oferi performante sporite alaturi de un consum de carburant mai scazut.

Primele elemente noi pe care le putem observa sub stratul gros de camuflaj sunt blocurile optice si grila fata, care au primit un design diferit. Desi blocurile optice sunt acoperite in mare parte, putem distinge forma acestora, la fel ca in cazul grilei fata traditionale BMW, care a fost restilizata subtil. Acestea sunt singurele modificari estetice evidente aplicate  lui BMW Seria 6.

Pana in acest moment, acestea sunt primele imagini spion care dezvaluie elementele de design ale viitorului BMW Seria 6 Cabrio. Modelul german este asteptat sa debuteze pe piata in urmatorii doi ani.

*Fotografiile atasate acestui articol sunt publicate de Automarket in exclusivitate in Romania printr-un contract semnat cu o companie specializata din Suedia.

Reproducerea acestor imagini pe teritoriul Romaniei fara acordul Automarket.ro este strict interzisa.

Taguri: BMW, Seria 6, fotospion

Comentarii (1)

  • alexthebuldog
    BMW
    In curand BMW va dezvalui alt best seller.Dupa cum ne-am obisnuit deja.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru