GALERIE FOTO: 132 de imagini cu noul BMW X1 de serie

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 02.06.2009
Primul test de presa al viitorului BMW X1 a adus si primul set oficial de imagini ale crossover-ului. Din pacate, modelul german ramane camuflat.

Asteptat sa debuteze oficial in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, noul BMW X1 a fost prezent zilele trecute in Mallorca pentru un test oficial. Jurnalistii europeni au avut ocazia sa incerce abilitatile celor cateva exemplare prototip ale crossover-ului german pe sosea si in off-road.

Dezvoltat pe o platforma modificata a Seriei 3, viitorul X1 va primi trei motorizari diesel si trei motorizari benzina, completate de sistemul inteligent de tractiune integrala xDrive. Crossover-ul va fi livrat clientilor incepand cu luna octombrie a acestui an.

via | CarScoop

Comentarii (11)

  • Frumos...
    Excelent! Daca as putea, as inlocui toate SUV-urile cu asemenea masini. Nu cred ca exista prea multe situatii in care un SUV s-ar descurca mai bine ca acest crossover. Masina asta ar putea inlocui cu succes o berlina, un break si un SUV. Cred ca e un concept de viitor. Din pacate, preturile BMW sunt prohibitive, iar cine isi va permite un X1 la noi, cu siguranta va alege un Hyundai Santa Fe sau Tucson... sau, de ce nu, un X5 second... Ca deh' cu cat esti mai sus, cu atat poti trece mai usor peste problemele de zi cu zi....
    5 2
  • irinelbob
    X1
    Primul test de presa? sa pandesc site-urile de afara ca presa din romania nu cred ca s-a calificat pentru un astfel de test
    3 2
  • Aberatia secolului
    Daca imi explicati si mie ce sens are masina asta as fi recunoscator.
    In offroad evident ca nu poate fi folosita iar in rest poate fi inlocuita de orice berlina sau break.
    @Beewhore - Evident nici un SUV nu are sens mai ales pentru ca este incapabil offroad si este inadecvat in oras, dar nici masinile gen X1, X3, Q5, etc. nu au sens pentru ca nu sunt nici cal nici magar.
    4 3
  • DADADADA
    Urita , ca toate masinile germane. Poate citiva manelisti vor cumpara asta.........
    1 8
  • URAGANU
    penal
    Asta e cea mai penala faza de cand citesc gazete automobilistice online. Galerie de poze imensa cu un model camuflat =))))))))))))))))))))))) Foarte tare, ce pot sa spun, DETALIILE conteaza. :)))))
    2 2
  • @Liviu
    Pot sa-ti explic in foarte putine cuvinte. Este buna de mers la cumparaturi, este buna de urcat la munte la casa de vacanta, este buna de utilizat zi de zi in oras, in loc de o berlina de clasa medie. Nu e la fel de matahaloasa ca un SUV, e mai scurta ca o berlina si are garda la sol mai mare ca majoritatea break-urilor si limuzinelor si e 4x4. Nu e buna pentru off-road, dar pentru un drum de munte unde-ti scarpini o masina normala pe burta, e foarte ok, plus ca nu dai cu "buza" de toate bordurile din oras. Sau poate gresesc?
    8 1
  • cosmin
    ai perfecta dreptate Beewhore
    0 1
  • !!!
    Care e rostul a 132 de poze ( cum a mai zis cineva mai sus: cu lux de detalii) daca masina e camuflata? : |
    1 0
  • mircea
    @???
    Nu stim nici noi exact, dar vom afla cu totii cand BMW va publica pozele oficiale cu masina necamuflata :)

    Deocamdata, pe astea le avem, pe astea le admiram. Cu totii.
    3 0
  • dimensiuni
    De fapt ce defineste masina asta ca fiind Crossover? Doar tractiunea integrala si rotile cu diametru mai mare?
    Ca daca e doar atat, deja exista pe piata un model de Octavia (nu mia stiu cum ii zice, mai e si Audi Allroad...acest BMW nu pare sa aduca nimic deosebit
    0 0
  • bmw
    si cel mai important : pretul ? (terbuie sa fie un interval in care sa )
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru