GM implineste astazi 100 de ani

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 16.09.2008
General Motors isi aniverseaza astazi, 16 septembrie, implinirea a 100 de ani de existenta.

Esential

100 de ani implineste astazi General Motors.
77 din cei 100 de existenta, General Motors s-a situat in fruntea lumii auto.

Astazi, 16 septembrie 2008, General Motors marcheaza intrarea in al doilea secol de existenta organizand Ziua GMnext, cuprinzand o serie de activitati axate pe tema viitorului transporturilor auto.

Evenimentul include initiativa globala denumita GMnext, campania prin intermediul careia GM se angajeaza intr-un dialog cu publicul pe parcursul intregului an, oferind detalii despre autovehiculele si tehnologiile sale de ultima generatie si comentarii din partea executivului companiei, precum si a altor personalitati pregnante din lume, lideri in domeniu.

Programul GMnext si site-ul nostru de Internet consacrat acestuia, www.gmnext.com, le-au deschis o noua usa clientilor care doresc sa intre in legatura cu noi si sa arunce o privire la ceea ce pregateste compania General Motors pentru mai departe. Ziua GMnext va fi puntea de legatura dincolo de care ne vom reintalni in urmatorul nostru secol de existenta, avand in centrul preocuparilor oamenii si autovehiculele”, explica Bill O'Neill, Director Executiv GM in cadrul departamentului de operatiuni pentru comunicare.

General Motors, cel mai mare producator mondial de autovehicule, a detinut timp de 77 de ani titlul de lider mondial la vanzari anuale. Infiintata in anul 1908, compania GM are astazi aproximativ 266.000 de angajati in toata lumea. Avand sediul general in Detroit, GM produce autoturisme si camioane in 35 de tari.

Marcile aflate in patrimoniul GM sunt: Buick, Cadillac, Chevrolet, GMC, GM Daewoo, Holden, Hummer, Opel, Pontiac, Saab, Saturn, Vauxhall si Wuling.

Via | GM Romania

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru