Iata cea mai rapida motocicleta electrica din lume!

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 05.02.2009
Mission Motors a lansat cea mai rapida motocicleta electrica de productie din lume.

Esential

68.995 dolari este pretul acestei motociclete.
250 km/h este viteza maxima pe care o poate atinge aceasta motocicleta electrica.
50 de MIssion One vor fi construite.

Mission Motors a dezvaluit la Salonul de Tehnologie, Divertisment si Design din California, modelul Mission One. Aceasta este cea mai rapida motocicleta electrica destinata productiei de serie. Mission One poate atince 250 km/h si poate parcurge 250 kilometri cu o singura incarcare.

Doar 50 de asemenea motociclete vor fi construite, si fiecare va avea un pret de 68.995 dolari. Ulterior, vor fi produse si modele cu un pret mai accesibil. Propulsorul este un motor cu inductie racit cu lichid, care este alimentat de un acumulator cu tehnologia litiu-ion.

Curba de cuplu lineara a motorului electric ofera cuplul maxim de 150 Nm inca de la zero rotatii pe minut. Nici o motocicleta cu motor conventional nu poate oferi o asemenea performanta si acceleratie. Motocicleta electrica se va putea incarca de la o priza standard – 110v in America- in doar opt ore. Performantele modelului nu au fost inca testate de un organism independent.

Via | MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru