Infiniti Essence Concept - primul teaser oficial

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 17.02.2009
Salonul de la Geneva va gazdui premiera mondiala a unui prototip de gala al celor de la Infiniti. Acesta se numeste Essence si celebreaza 20 de ani de existenta a marcii.

Esential

20 de ani implineste Infiniti in 2009.

Dupa ce saptamana trecuta anunta faptul ca va lansa la Geneva un concept in parteneriat cu Louis Vuitton, Infiniti a publicat astazi un prim teaser al acestiui prototip. Prima fotografie dezvaluie o portiune din partea posterioara a prototipului denumit oficial Essence Concept, ilustrand o forma atractiva si extrem de dinamica a pilonului C.

Infiniti Essence va fi surpriza pe care marca japoneza de lux a celor de la Nissan o va prezenta fanilor cu ocazia implinirii a 20 de ani de existenta.

"Essence este o explorare a viitorului Infiniti", spune Mamoru Aoki designerul care s-a ocupat de acest proiect, afirmand ca noul prototip va fi atat elegant si proportionat, cat si sportiv si dinamic.

Cealalta noutate a standului Infiniti de la Geneva va fi reprezentata de noul G37 Convertible, despre care Automarket v-a povestit mai mult ieri.

via | Infiniti

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru