Jaguar pregateste un rival pentru Porsche Panamera

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 08.01.2009
Jaguar va lansa in cursul acestui an un coupe cu patru usi, capabil sa lupte cot la cot cu Porsche Panamera sau Mercedes CLS.

Febra coupe-urilor cu patru usi se pare ca a cuprins toti constructorii europeni cu renume. Mai nou Jaguar vrea sa se alature elitei formate din Porsche Panamera, Mercedes CLS, viitorul Aston Martin Rapide si mult asteptatul Audi A7.

Speculatiile sunt intarite de ultimele fotografii spion dar mai ales de o confirmare oficiala a conducerii Jaguar, obtinuta in exclusivitate de Channel 4. Se pare ca britanicii vor sa introduca un coupe cu patru usi chiar anul acesta, modelul urmand sa inlocuiasca actualul XJ. Sedanul se afla pe piata de o buna bucata de timp, aspectul sau perimat fiind reimprospatat constant de Jaguar cu versiuni speciale.

Gama de motorizari a viitorului sedan coupe va include cel mai probabil si proaspat anuntata unitate V6 de 3.0 litri, alaturi de motorul V8 de 5.0 litri, cu injectie directa, in versiunea supraalimentata sau aspirata normal.

In conditiile in care Jaguar se pregateste deja pentru versiunea de performanta XF-R dar si pentru revizuirile modelelor XJ, XK si XKR, anul acesta se anunta unul foarte aglomerat pentru constructorul britanic.

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru