JE Design prepara Golf VI

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 27.03.2010
Germanii de la JE Design au prezentat cateva fotografii in care ne dezvaluie viziunea proprie asupra lui Golf VI. Compacta germana va suferi atat modificari mecanice, cat si estetice.

Firma de tuning germana JE Design a prezentat cateva fotografii cu viitoarea lor victima, si anume VW Golf VI. Cea de-a sasea generatie a compactei germane va avea de suferit cateva transformari estetice discrete menite sa-i accentueze sportivitatea.

Pentru partea mecanica, tunerii au fost mai rezervati si nu au vrut sa dezvaluie detaliile pachetului de performanta pregatit. La exterior Golf VI a primit un spoiler nou pentru partea din fata, praguri laterale si un deflector de aer pentru partea din spate. De asemenea sistemul de evacuare al masinii se termina cu doua tevi de esapament de forma ovala.

Pe langa aceste modificari vizibile, Golf VI va dispune si de un set nou de suspensii cu ajutorul caruia, inginerii JE Design au micsorat garda la sol a masinii. Tuningul exterior se incheie cu un set de jante din aluminiu. In ceea ce priveste interiorul, JE Design a pregatit pentru fanii acestui model o tapiserie din piele.

Via | zercustoms

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru