Lumma: Albul e din nou la moda pe BMW X6

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 26.02.2009
Casa de tuning Lumma va dezvalui in cadrul Salonului de la Geneva un kit de tuning pentru BMW X6, botezat CLR X650 GT.

La Geneva isi vor face aparitia si cateva modele modificate de marile case de tuning europene. Astfel, la standul Lumma, publicul va putea admira noul CLR X650 GT, un concept bazat pe actualul BMW X6, care vine insa cu un aspect mult mai sportiv.

Tunerii au pregatit un pachet bogat de accesorii si un bodykit din fibra de carbon. La nivel exterior vor impresiona extensia spoilerului frontal, pragurile laterale, grila din carbon si noul spoiler posterior, modificat radical. Alaturi de aceste elemente, Lumma introduce si un set nou de lumini LED si un set de jante de 23 de inch in doua culori, alb si negru.

La interior, Lumma a apelat la o serie de linii si accesorii clasice, oferind-le insa clientilor scaune sportive imbraca-te in piele, un volan nou si un afisaj modificat. Momentan, Lumma nu a publicat nici un pret oficial pentru pachetul CLR X650 GT, mai multe informatii urmand sa fie oferite abia saptamana viitoare in cadrul salonului elvetian.

via | Zercustoms

Comentarii (13)

  • neinteresant
    Cred ca nu prea aveati ce scrie si trebuia sa va faceti norma? Ce e asa important ca un tunner face o varianta mai9 smechera a X6? Si mai ales, titlul e cam ilogic, pai albul e foarte la moda la o groaza de suv-uri masive si oricum de ce sa revina la moda tocmai la x6 care nici nu s-a lansat chiar de mult...Doar sa incerci sa faci trafic cu chestii d astea trase de par e aiurea
    0 0
  • Razvan
    Trica
    Trica, daca pe tine nu te intereseaza pe noi ne intereseaza, asa ca nu te mai obosi sa dai commenturi aiurea.
    1 0
  • exprimare clasa II
    albul a fost mereu la moda pe BMW, domnu mirica
    cat despre stire e doar ca sa fie, cine are nevoie de pachetul ala de tuning
    neinteresant
    0 0
  • f tare atat albul, si de tuning nu am cuvinte mai trebuie imagini
    0 0
  • Cool
    Eu personal am o slabiciune pentru BMW X6. Un SAV adevarat si cu greutate in lumea offroad-urilor, iar tuningul facut de cei de la Lumma este unul foarte reusit (in afara de eleron). Eu unul zic ca e chiar interesant.
    0 0
  • manelistu
    Cum gasesti un cocalar? Cauti un x5 sau x6 alb.
    0 0
  • LauCalin
    X6...
    Nu vreau sa fiu ironic sau sa intru in discutii contradictorii cu fanii marcii, dar mie personal mi se pare ingrozitor de urata, printre cele mai urate masini pe care le-ma vazut vreodata
    1 0
  • arthur
    X6 alb ...
    eleronul ala ii ca ... sosu' ...
    0 0
  • GIPANE ...
    masinuta adevarata? parerea mea? SUBARU TRIBECA B9 ...
    0 0
  • Mda...
    Ce pot sa spun, gusturile difera de la persoana la alta. SUBARU TRIBECA B9 e un SUV foarte fain si mai ales interiorul e unul de exceptie in care ai senzatia ca stai la bordul unei nave spatiale, nu intr-o masina, DAR mie imi place X6 fie el tunat, fie nu, fie el negru sau alb si chiar nu conteaza daca are o reputatie de masina destinata "cocalarilor" :)). O vreau pentru mine si nu pentru a-mi arata "muschii" financiari pe strazi.
    Si da Arthur...eleronul nici mie nu-mi place.
    0 0
  • Crysty
    X 6
    Sa fim seriosi ! Cati dintre cei care au comentat pana cum pe baza acestui subiect, daca ar vedea pe strada acest X6 din fotografii sau chiar unul in realitate nu ar intoarce capul ?
    Tin sa precizez ca nu sunt fan BMW, nu imi place X6 dar nici nu-mi displace ! Insa il studiez atent la semafor !
    0 0
  • marius
    invidia
    Asa este cand omu nu are banii de x6....spune ca-i urata rau :))...
    0 0
  • claudiu
    x6 e o masina foarte buna in comparati cu alte masini..eu am si un cls 350 .si un x6. da x6.. e mult mai buna si mai puternica.cine spune ca x6 nu e masina buna ala spune de invidie
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru