Muzeul BMW din Munchen a primit 13 premii intr-un an

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 21.07.2009
Muzeul BMW din Munchen a fost premiat de 13 ori in ultimele 12 luni de la redeschiderea sa istorica. In ultimul an, peste 400.000 persoane au vizitat acest muzeu.

De la redeschiderea sa din anul 2008, muzeul BMW din Munchen a reusit sa obtina nu mai putin de 13 distinctii internationale. Unul dintre cele mai premiate elemente este sculptura prezenta la intrarea muzeului. Acest element reprezinta procesul de creatie al formelor modelelor BMW in sectorul de constructie. Sculptura este formata din 714 sfere de metal care sunt suspendate de sfori din otel extrem de subtiri, iar acestea se misca pentru a crea numeroase forme.

Muzeul BMW din Munchen a fost premiat si pentru fatada sa inovatoare, care este acoperita cu 1.765 milioane de LED-uri. Aceste leduri sunt amplasate pe o suprafata de 700 metri patrati, care se aprind sub controlul unui program operat de un calculator. Cele doua elemente active de design ale acestui muzeu, au atras alaturi de exponatele sale nu mai putin de 400.000 vizitatori intr-un an. Astfel, muzeul BMW din Munchen a devenit cel mai vizitat muzeu dupa Deutsches Museum din acelasi oras.

Via | BMWBlog

Taguri: BMW, Munchen, muzeu, premiu

Comentarii (3)

  • BMW
    BMW uimeste pe toate Ramurile.
    4 0
  • dum dum
    creiere, creeaza, creare
    pentru fanul DOOM: http://dex-online.ro/corect.php "Acest element reprezinta procesul de CREERE ..." ??? .....
    1 0
  • Corect.

    Merci
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru