Noul BMW X1 - patru teasere noi

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 30.06.2009
BMW ofera fanilor sai patru noi teasere cu cel mai asteptat model al sau in acest moment: SUV-ul compact X1, fratele mai mic al actualului X3.

BMW continua sa isi tina fanii in suspans cu o noua serie de teaser-uri ale mult asteptatului X1, model ce urmeaza sa fie pozitionat pe piata sub actualul X3. Dupa mai multe imagini in care noul SUV compact a fost prezentat cu o serie de camuflaje, BMW revine astazi cu inca patru detalii ale celui mai nou model al sau.

Noul set de fotografii lasa sa se intrevada detalii ale designului exterior dar, cel mai important, si o parte din instrumentele de bord si volan. Asa cum probabil multi se asteptau, la interior nu se anunta schimbari majore, viitorul X1 urmand sa preia aceeasi filosofie de design.

Versiunea de productie a SUV-ului compact va debuta oficial in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, primele exemplare BMW X1 urmand sa isi faca aparitia in showroom-uri la sfarsitul lunii octombrie.

via | Carscoop

Comentarii (1)

  • Adrian
    bmw
    Deja poti sa iti dai seama cum arata in intregime.
    E clar...o sa il lanseze oficial cat de curand,iar acum nu fac decat sa trezeasca interesul pt model.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru