Noul Golf 6, necamuflat pe strazile Islandei

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 08.09.2008
VW a dus cateva duzine de exemplare Golf 6 in Reykjavik, Islanda, acolo unde va avea loc test drive-ul oficial de presa.

Dupa ce acum nu foarte multi ani producatorii auto asteptau saloanele auto importante pentru a-si przenta pentru prima data in fata publicului noile modele, lucrurile s-au schimbat astazi cu 180 de grade.

A sasea generatie a lui Volkswagen Golf, pe care constructorul german a anuntat-o ca premiera la Salonul Auto de la Paris, la inceputul lunii octombrie, este deja prezenta pe strazile Reykjavik-ului, capitala Islandei, acolo unde germanii pregatesc testul oficial de presa. Acesta va avea loc peste doua saptamani, Automarket urmand sa fie prezent la fata locului si sa va prezinte, in premiera in Romania, primul test cu cea mai noua generatie Golf.

Pana atunci, putem admira cu totii noul Golf in parcarile si garajele unei reprezentante Volkswagen din capitala statului-insula din nordul indepartat al Europei gratie unor fotografii publicate de colegii de la Worldcarfans. Enjoy!

via | Worldcarfans

Taguri: Golf, Golf 6, VW, Volkswagen

Comentarii (28)

  • SLAB DE TOT
    Ca design Golf 6 nu impresioneaza de loc. Este o masina BANALA!!! Mai bine i-ar fi spus Golf 5 facelift.
    Imi pare rau pt. lipsa de inspiratie a nemtilor.
    0 1
  • Andreis
    G6
    Pentru ce sunt gaurile alea din spoiler-ul fata?
    0 0
  • golf-urile
    nu ma pot declara un fan al golf-ului si nici spune ca nu imi place deloc. e si el intr-o lista de multe masini dupa care m-as uita. dar am vazuta asa se multe comentarii incat simt nevoia sa comentez si eu.
    cand a fost golf-ul o masina revolutionara? poate atunci cand a aparut. s-a ales sa numeasca golf 1,2,3,4,etc. nu stiu de ce, dar au ales ei sa le evidentieze prin cifra de dupa nume. golf 6 are o caroserie modificata, un interior schimbat si alte motoare fata de cel precedent, deci e alta masina fata de golf 5. voi va asteptati ca fiecare golf sa arate total diferit fata de celalat? ca voua sau mie place sau nu asta tine de preferinte. uitati-va la passat pana in 2000 si passat din 2001 care seamana la caroserie, la polo la fel. de ele nu spune nimeni nimic pentru ca nu au 1,2,3 in coada. uitati-va la bmw seria 3 model incepand cu 2005 si cel care o sa apara in 2009, diferentele nu sunt mari, la seria 7 la fel. daca o masina nu isi schimba radical aspectul exterior nu inseamna ca nu poate fi numita evolutie. mai exista si interior, mai exista si motor, mai exista si sisteme si alte modificari care pot fi introduse.
    0 0
  • daniel
    1, 2 3.....
    ati vazut voi scris pe vreun golf cifrele 1,2,3,4 sau 5?
    ...eu nu am vazut! e atat de populara masina incat...oare nu noi am denumito asa?
    0 0
  • Golf ?
    'geaba
    ... evident, l-au copiat dupa Sandero, de parca nu puteau sa-i lase "ochisorii" de la Golful 5 care erau deja destul de dragalasi. Se duce de rapa si VW...
    0 0
  • @Andreis
    "Gaurile" la care te referi sunt senzorii de parcare.
    0 0
  • @ DavE
    Imi pare rau sa te contrazic dar nu ai dreptate; sa luam un mic exemplu.
    Peugeot-ul are si el numerotatie a modelelor.
    Ia vezi tu niste poze cu 306, 307, 307 facelift, 308.
    Seamana intre ele? 307-le seamana doar cu faceliftul sau, atat, in rest, alte masini, de asta merita si alta denumire.
    Astia de la vw au facut un facelift la golf 5 si, moaama, alta masina frate ca sa cumpere boborul; sa vezi ce cumpara romanasii ca pe painea calda, ca "doar e volkswagen, e nemtesc". orice mecanic iti poate spune cate probleme au si ce motoare diesel proaste au.
    ma rog, ideea e ca interiorul este aproape identic, exteriorul la fel, motoare noi se introduc pe masini tot timpul sau cu ocazia facelifturilor; concluzie, un usor facelift.
    p.s. sper sa nu ne mai insulti intelectul cu faze gen "noi tehnologii" - marketing bullsh.t
    0 0
  • acidman
    golf 5 .. sau 6... seamana cu 4..
    asta e golf 4?? sau 5?? e chiar Noul Golf 6????
    0 0
  • golf facelift
    cata inspiratie!!!
    0 0
  • Florin`
    ioiii noo golf 66
    Adevarul e ca e scumpa schimbarea unei linii de productie,asamblare,de ce sa strice banii pe linii de productie si sa vina cu un concept nou cand pot scapa un ciocan pe variantele trecute si GATA avem un model nou.Nu spun ca nu e o masina buna,ruleaxa exceptional,dap conteaza si aspectul.
    0 0
  • dadada
    vw nu a fost niciodata vreo grozavie.....(exceptind broscuta). Da` aici e o furaciune EVIDENTA dupa japonezi la care au adaugat banalitatea si plictisul specific german(nemtesc pt. fanii de limba rusa) Pe ei nu-i "cearta" nimeni ?
    0 0
  • DavE, nu or arata ele cine stie ce dar la faza cu motoarele diesel ai dat-o rau in bara. nu stiu cum dracu se face ca am trecut de 100k km cu un TDI si inca nu are nicio problema. nu zic in niciun caz ca sunt cele mai bune motoare, deoarece sunt convins ca nu e asa, dar de la asta pana la a afirma ca sunt motoare proaste...asa va place unora sa vorbiti in necunostinta de cauza...
    0 0
  • asteptam scirocco :X:X:X:X
    0 0
  • Golf6
    Nu pot sa spun ca sunt impresionat de golf6, ba chiar partea din spate cam lasa de dorit...nu stiu de ce dar parca din spate arata ca o masina mai veche. Botul e ok...chiar mai mult de ok... Sa vedem cum se comporta
    0 0
  • catalin
    nu prea
    Cam uratel ! Seamana la bot cu sandero.
    0 0
  • sunt acrii strugurii
    Toate Golfurile seamana. Asta se numeste identitate de marca iar masinile frantuzesti nu poseda asa ceva pentru ca la francezi conceptul asta nu s-a inventat (si asta nu se vrea o insulta la adresa masinilor frantuzesti), pentru ca ei nu au nici un model care sa se fabrice o perioada atat de lunga de timp (poate doar Espace si Twingo la Renault insa aici, surpriza, exista asemanari intre modelele mai vechi si cele mai noi). Admit ca aprecierea designului este o chestie de gust, insa sa spui ca TDI- urile sunt motoare proaste, este o enormitate. Pot fi ele zgomotoase, afumatoare, mai neperformante tinand cont de raportul putere - capacitate, insa sunt unele dintre cele mai fiabile motoare diesel produse vreodata. Si tot o prostie mi se pare faza cu nu conteaza cum arata ca tot "cumpara romanasii". Pai Golful este printre cele mai bine vandute masini in Germania fratilor! Nemtii nu cumpara masini proaste si destul de greu pot fi pacaliti vanzandu-li-se gogosi!
    0 0
  • Bai mai ancetati cu sandero sau logan aici se discuta despre masinii nu despre cazane :)))
    0 0
  • Vam-pirelu
    D = dutchland
    Mai dak va uitati atenti pe nr de inmatriculare este un " D " ... " D " nu vine de la nemti ? ... infine ... era timpu sa scoata si generatia a 6-a de golfuri, care e ca si cum zice un vecin golf 5 tunat :)) ...
    0 0
  • razvan
    voi sunteti nebuni ?
    Mai Automarket... voi sunteti cam nebuni asa .. cum adica un G6 necamuflat .. in conditiile in care deja e lansat pe site-ul VW.de .. era suficient sa se intre pe site-ul ala :), in fine ..
    0 0
  • Super treba baetii marfa :)
    0 0
  • nelutzu
    super..genial :)
    a 6 generatie a lui Golf 6? da "Golf 6" o avut 5 generati inainte
    0 0
  • @Radu
    unde am scris eu ca golful are motoare diesel proaste????
    0 0
  • @Gabi
    Golf nu are intr-adevar scris nicaieri oficial (pe masina sau pe certifcatul de inmatriculare) ca ar fi 1,2,3,etc. Acum este la a 6a generatie si de ce numai la golf se tine numerotarea neoficiala in grupul VAG nu stiu. E adevarat 306,307 si 308 sunt masini diferite, dar si numele e diferit. nu stiu daca ma fac inteles, dar nu e chiar aceeasi chestie intre VW si PEUGEOT. eu nu tin partea vw-ului pt ca nu sunt un fan, insa am vrut sa subliniez faptul ca se pare ca lumea asteapta de la fiecare golf cate un model revolutionar si nu inteleg de ce.
    ps:nu am spus nimic de "noi tehnologii" pentru golf6
    0 0
  • unde este inovatia ????????
    parca arata mai bine 5 bluemotion, macar dee ar avea acelasi motor mai economic si mai putin fumegator............
    0 0
  • domnsu
    golf 5...6?!
    Imi place masina...dar totusi...este mai de graba un facelift al golf 5-ului!
    Nu mi se pare a fii un nou golf!Uitatziva la diferentzele dintre golf 3-golf 4-golf 5...astea pot fii catalogate ca fiind "noi generatzii a lui golf"!
    0 0
  • pentru cei care masina e doar ce se vede...ma mir ca vedeti vreo diferenta intre 5 si 6.
    dupa atatea discutii, despre masina, nu s-a inteles ca e alta masina care pastraza in linii mari designul modelului precedent?
    0 0
  • Scuze DavE, a fost o confuzie. Ma adresam lui Gabi
    0 0
  • asta-i culmea
    ba ii golf 6 si oricum ii diferit de 5. poate ac elemntele is preluate de la scirocco sau g5, dar totusi ii diferit si foarte fain. si voi ca seamana cu g5 si ceati fii vrut sa faca un ferrari din el. nu poti trece de la un model la altul asa dintr-o data cu schimbari foarte mari.uitative la celelalte sa-mi spuna mie care ii diferenta dintre un audi a4 si un audi a5 in afar de faptul ca a 5 are 3 usi.fata aceeasi, spatele acelasi , interiorul acelasi, de ce nu ia zis a4 coupe. sau bmw care seamana toate intre ele si bmw m3 a luat foarte multe elemente de la m6 si de la celelalte. bmw seamana toate intre ele, ca si la audi mercedesul la fel , toate modelele seamana intre ele. si aci voi nu intelegeti: nu poate sa faca la o masina schimbari majore ptr ca trebuie sa faca shimbari majore la toate celelate. fiecare model din aceeasi marca are cate ceva preluat de la celelatele si nu numai la vw ca si la mercedes , audi, bmw, si ferrari seaman intre ele si lamborghini toate au intre ele imprumutat cate ceva de la celelate de ex ferrari enzo si ferrari fxx is la fel, daca fabrica un model cu mult mai diferit de celelate atunci toate trebuie sa le schimbe la fel si la mercedes cand a aparut mercedesul s class ma refer noul model toate modelele celelalte leau facut in stilul lui si C si E class si CL si restul . de ce credeti ca se fac facelifturi la autoturisme doar ca sa arate mai bine? nu ci ca sa semene cu celelalte la fel ca si dacia , a aparut daci sandero dela loganul la bagat in face lift ca sa semene cu sandero si sa demonstreze ca amandoua au aceasi marca si sunt noi pt ca se fabrica in acelas timp ca daca loganul nu se mai fabrica renuntau la facelift .asa ca in conluzie g6 si g6 si g5 ii g 5 .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru