OFICIAL: BMW Seria 5 Touring, primele poze si informatii

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 14.03.2010
Oficialii BMW au prezentat primele poze oficiale cu cea de-a patra generatie a lui Seria 5 Touring.

Reprezentantii BMW au prezentat astazi primele informatii si imagini oficiale cu versiunea break a noului Seria 5. Cea de-a patra generatie a lui Seria 5 Touring va fi disponibila incepand cu luna septembrie a acestui an si va dispune de patru motorizari, doua pe benzina si doua diesel.

Pentru cei care iubesc un propulsor pe benzina, oficialii BMW au pregatit motorizarea 523i care livreaza 204 cai putere si dezvolta un cuplu motor de 207 Nm. Cea de-a doua versiune pe benzina pregatita de BMW este 535i. Propulsorul cu sase cilindri in linie de 3.0 litri produce 306 cai putere si dezvolta un cuplu motor de 400 Nm. Echipat cu aceasta motorizare, Seria 5 Touring va sprinta de la 0 la 100 de km/h in 6.0 secunde, iar viteza maxima va fi limitata la 250 km/h.

Motoarele diesel vor fi disponibile pe versiunile 520d si 530d. Primul propulsor dispune de 184 de cai putere si produce un cuplu motor de 380 Nm, in timp ce motorizarea 530d va livra 245 de cai putere si va dezvolta un cuplu motor de 540 Nm.

Toate aceste motoare vor fi cuplate standard la o transmisie manuala cu sase trepte, insa clientii vor putea alege si o cutie automata cu opt rapoarte.

Propulsorul diesel de 2.0 litri va fi cel mai ecologic, cantitatea emisiilor de CO2 eliberate de acesta ajungand la 137 g/km. In ceea ce priveste volumul portbagajului pe care Seria 5 Touring il ofera, acesta s-a marit, ajungand acum la 560 de litri, iar prin rabatarea banchetei volumul va masura 1670 de litri.

Noul Seria 5 Touring va dispune de o suspensie pneumatica pe spate care imprima o tinuta de drum confortabila in momentul in care portbagajul este incarcat. De asemenea, noua generatie a lui Seria 5 Touring va dispune de patru moduri de rulare: Normal, Confort, Sport si Sport +.

Via | BMW

Comentarii (33)

  • ...........
    cel mai tare break
    18 5
  • the hep
    de cind are bmw motoare V6 ?!?!?! credeam ca ei sint renumiti pt 6inline
    3 5
  • .marius.
    Seria 5
    Nici nu'i poti spune break.E frumoasa..au gandit'o bine cei care au desenat'o.
    13 2
  • Arhimede
    Oare cati cocalari din RO o sa isi cumpare in primele saptamani dupa aparatie? parca si ii vad pe nenorocitii de tigani rasial inferiori cu asemenea masina.Unde este SS sa faca putina curatenie in tara?Sa ajute D-zeu sa ajunga la putere o extrema dreapta sa facem dreptate!
    16 16
  • .......
    s-au prostit si astia ca inapoiatii de la Audi (cea mai penala marca)....nici numai sti care e seria 3, seria 5.....
    4 24
  • s-au luat dupa ce-i de la mercedes si au introdus lumina ambientala de-a lungul usilor in int.
    5 17
  • abc_e?
    @.......
    cred ca ai face bine sa cauti pe google si sa compari, diferentele sunt mari intre serii si totusi pastreaza liniile caracteristice.
    cat despre seria 5 touring, mi se pare ca e cel mai reusit din aceasta clasa
    15 2
  • vezi de treaba ca au fost alte marci inainte de Mercedes care aveau asa ceva, dar voi cum traiti in copaci si stiti doar de mahrciedes biemveu si haudi normal...
    14 4
  • oricat de mult mi-ar placea accordul break sau mazda 6 break nu pot sa nu remarc acesta seria5 break ...cel mai reusit din istoria bmw si unul dintre cele mai reusite breakuri in general ... arata foarte bine
    15 2
  • @the hep
    din cate stiu eu nu au montat niciodata un v6 de serie.Si daca o fac vreodata probabil o sa dau foc fabricii si conducerii bmw.

    @..... uite-te la seria 3 e30-5 e34 si 7 e32 ca de la 20 de metrii doar un cunoscator le poate deosebi privind masina din fata.si-au pastrat liniile de peste 30 de ani si bine fac.

    Iar seria 5 touring cred ca este singurul touring care chiar imi place.Arata extraordinar.Astept sa ma duc la anu pe la Dragonu Rosu sa le vad in fata, pline cu papuci, slapi si perdele.
    19 3
  • inca nu a aparut nimeni cu un comentariu care sa spuna clar : AUDI E MAI TARE FRATEEE !!! ... ma mira asta :)

    frumusel la interior , au inceput sa dispara din multitudiane aia de butoane
    5 12
  • ASA DA
    Pana acum imi placea AUDI mai mult la brek, dar acum acest BMW chiar este frumos . Bravo BMW.
    11 4
  • Chinezu ala rau
    mowgli esti un porc ordinar!
    5 17
  • Este posibil ca v6 sa fie luat de la PSA numai ca i-a facut cip si normal este mai puternic .....
    4 11
  • foarte frumos...........
    cel mai frumos 5-ar touring.............
    pana acum imi placea E34 turing mai ales 540 touring.........
    da asta le da foc la toate.........
    10 3
  • pt.BOCCII
    Unde vedeti voi v6? V-ati prostit?Sau asa sunteti? De ce oricine care stie ca o masina are 4 roti incepe sa isi dea cu parerea? Vedeti ca la "iesire" e un singur catalizator si o singura teava,uitati-va la poze si lasati tehnica in pace.....BOCCIILOR
    6 2
  • reddog
    @the hep
    Gogule unde scrie de v6.Unde ai vazut tu asa ceva?
    5 2
  • the hep
    :@ reddog
    interesant cum a disparut din articol acel V6 , imediat dupa ce am scris eu comentariul . cine a citit articolul chiar cind a fost postat , stie despre ce vorbesc . :))
    8 4
  • bmw.com
    nici nu se discuta , cel mai frumos estate car din lume.
    nu m-am asteptat de la BMW sa faca un asa tuarang.
    arata superb!!!
    8 2
  • glorie
    bmw
    ha-ha -haaa , iata BMW a luat locul Touring-urilor de la VW si Audi.
    o masina perfecta .
    Defapt BMW 5 F10 acum e masina perfecta , Audi nu va avea replica , pentru ca audi vine dupa o perioada de design buna si din bun sa faci mai bun nu poti , si vor incerca sa emita actualul A6 , cum au facut cu noul A8 nu e mare diferenta la design fatza de vechiul a8 asa ca sunt sigur ca asa vor face si cu noul A6 .
    Dar BMW E60 era criticat mult cu toate ca a avut succes mai mare ca A6 mie personal mia placut M5E60.
    Noul BMW Seria 5 F10arata perfect din toate unghiurile, e o masina complet noua nu ca Audi cu A8 vechi si asta nou e cam aceeasi masina , cred ca sau terminat cred ca toate criticile .
    BMW O SA DOMINE CLAR SI PUTERNIC DE ACUM INAINTE .
    8 6
  • LauCalin
    De mult nu mi-a mai placut un BMW asa de mult. Ma uit la pozele 40,41, 42 si vad cum modelul asta seamana cu antepenultima generatie... nu aduce mai nimic in comun cu fosta generatie (oare de ce? asa de mult a fost apreciat designul fostei generatii incat s-a revenit la stilul antepenultimei serii?!).
    Cred ca va fi una dintre cele mai bune masini din clasa ei.
    9 2
  • reddog
    @lauCalin
    Am avut e39 525,nu va puteti inchipui ce masina este e39,foarte solida, stabila confort tot ce ai nevoie de la o masina este in e39.Mult peste A6.Vb din proprie experienta nu din auzite.Am detinut masina peste 1an.
    9 2
  • @glorie
    Ce-ai colegu', ai mancat din vestiar?
    6 4
  • frumos intradevar
    mai intradevar reusit model dar nu stiu de ce se ajunge intatdeauna la bmw vs audi actualul bmw este unul nou cand o sa apara a6 generatia noua atunci ar trebui sa apara comentari toti posesori de bmw se ambaleaza oarea de ce?
    7 3
  • cressty
    design frumos, asa e.
    bmw-istilor:)) bucurati-va cat mai puteti, ca la aparitia noului a6 veti inghiti in sec.
    6 11
  • este clar ca brusli il bate pe vandam . . . dar oare 530xd il intrece pe A6 3.0 q ?

    Noua "linie" de design de la BMW arata excelent, atat la interior cat si la exterior.
    Motorizarile, noua cutie automata cu 8 trepte, suspensia pneumatica, toate acele artificii de "efficient dynamics" si calitatea excelenta a marcii fac din noua serie 5 un concurent redutabil pe piata premium - indiferent de ce zic fanii audi sau mercedes :)
    Sa dea Domnu' cate una in garajul fiecaruia :) . . . si cate un audi, ca sa nu se supere fanii ;)
    8 3
  • Excomunicatorul
    Lol
    @unckle

    Ce s-a intamplat cu tine?"brusli"?"vandam"?Inainte erai un comentator cu un oarecare respect de sine.Ciudat.In fine,eu sper sa revii repede.Sa-ti recapeti inspiratia si sa reusesti a scrie din nou frumos.

    In legatura cu noul Bmw.E frumos.O opera de arta.Mult succes!
    4 4
  • Monsieur
    Design
    E frumos, dar totusi sa sustii ca este cel mai frumos touring, cand vorbim despre o notiune atat de vaga si discutabila, precum frumosul, mi se pare sarit de pe fix. Exista si Alfa-Romeo 159, Mazda 6, Honda Acord, Audi A6, Opel Insignia, Saab 9-5 si multe altele. Atentie! si Loganul MCV poate fi privit de multi ca fiind frumos. Rog fanaticii sa se abtina. Numai bine!
    3 3
  • Cel mai frumos
    Dupa parerea mea este cel mai frumos touring pe care l-am vazut si il tin minte :P. Pe langa asta imi place alfa romeo si saab 9-5.Dar bmw f11, acest estate, cred ca e singuril estate pe care as da banii.Chiar este un model foarte reusit si dupa mine cu mult peste designul concurentei.
    5 3
  • mult mai bine arata a6/rs6 avant http://p.webwombat.com.au/motoring/images/audi-rs6-avant-2-big.jpg
    3 3
  • CEL MAI FRUMOS BREAK
    Dati pe link si mariti , arat extraordinar : http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/2/41/1823/5743640/69/big-bmw-serie5-touring-f11-09.jpg?width=1600
    3 0
  • CEL MAI REUSIT
    serie 5 break
    4 1
  • BREMEN
    WERDER
    Numai cuvinte de lauda referitor la Noul BMW F11 .
    Imi rade inima cand vad asa un BMW.
    si cand mai stiu ca BMW scoate tot de sub capota , apoi abia astept sa prafuiesc un Audi la un semafor.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru