OFICIAL: Primele imagini cu noul BMW Seria 5!

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 22.11.2009
Cu doar o zi inaintea marii ceremonii de dezvelire a noului F10, care va avea loc la Munchen, bavarezii au prezentat cateva imagini oficiale cu cea de-a sasea generatie a lui Seria 5.

Desi dezvelirea oficiala a celei mai noi generatii BMW Seria 5 ar fi trebuit sa aiba loc in cursul serii de luni, 23 naoiembrie, bavarezii au crutat asteptarea fanilor care stateau cu sufletul la gura si au prezentat o serie de imagini-teaser care lasa sa se vada parti importante din exteriorului modelului german.

Din imaginile prezentate de BMW se poate observa foarte clar asemanarea dintre blocurile optice ale noului model si cele ale celei mai noi generatii Seria 7, noul Seria 5 fiind mai degraba apropiat ca design de fratele sau mai mare decat de Seria 3, model care a ramas oarecum in urma in ceea ce priveste designul modelelor de generatie noua de la BMW.

Automarket va va oferi toate informatiile si o galeriei foto completa a noului Seria 5 in cursul serii de luni, 23 noiembrie, imediat dupa prezentarea oficiala a modelului.

via | Bimmerfile

Comentarii (28)

  • Opinie
    BMW-ul asta are (din ce se vede) elemente de la clasa 3, 5 (vechi) si 7. Sper sa fie ceva demn de o continuare pentru seria 5. BMW ramane impresionant.
    13 3
  • fain
    un BMW adevarat, la fel ca seria 7! ... de cand cu noul designer sef!
    16 5
  • Alex Radoi
    Superb...
    Designul acestei masini se intoarce putin la cel al Seriei 5 dinainte de Bangle. Foarte frumos.
    17 5
  • BMW
    ARATA SUPERB din primele poze .
    Sper ca maine sa ne bucure pe deplin.
    11 4
  • E urata! E seria 3 - Retusata !!
    E urata! E seria 3 - Retusata !! Nu-mi vine sa cred asteptam altceva de la BMW, e depasit !!!!
    12 28
  • @VLAD
    dealde Vlad permanent au buhait ca BMW e urit .
    Dar spre criticile unor magari de pe forum SERIA 5 E60 s-a vindut mai bine ca A6 si E-class.
    UN SUCCES REMARCABIL ca nici RIVALII nu au avut asa succes.
    F10 arata din primele poze foarte bine .
    BRAVO BMW.
    15 14
  • BMW
    Aceeasi Marie cu aceeasi palarie .. .
    12 13
  • g-power
    bmw
    vladut ............mai usor tata ca te ia ameteala..................ti-e rau cumva can ai vazut ca iarasi bmw o sa puna cu botul pe labe asa zisi rivali {a6..si e-clase}..............stai cuminte in banca ta si nu mai intra sa comentezi prostioare cat tine de mari.............aicia sunt discutii intre big-boys............tu tre sa faci nanita la ora asta ...............somn usor
    8 17
  • mircea
    asa da
    ca de obicei bmw m-a impresionat
    8 1
  • codrut
    BMV-M
    Seria 5 e60 s-a vandut mai prost ca E class.Asa ca magarii aia care spun ca s-a vandut mai putin nu sunt chiar magari.1500000 E CLASS. 1267598 SERIA 5 E60.
    5 3
  • Joshua
    bnv
    Urat, foarte urat.
    4 12
  • Stanila Ciobanila
    Codrut, intamplator cei de la Promotor au scris un articole despre seria 5 de la bmw....toata istoria lor...cat de bine s-au vandut dea lungul timpului s.a. iar BMW E60 conform Autocar, Promotor etc. s-a vandut cel mai bine in clasa ei....asa ca numai vorbii prostii. Mercedes este peste BMW la eleganta, interioare, la confort chiar sunt egal....dar la Bmw cand ai bagat in piciorul in ea s-a dus...la Mercedes in schimb nu ai acelasi feeling...ai doar fiabilitate si confort. De Audi si astea nici numai are rost sa vorbim e un fel de Crin Antonescu :)) Bafta.
    9 6
  • codrut
    Stanila Ciobanila
    e12----699094. e28----722328. e34----1333412. e39----1533123. E60----1267598. Total 5555555.Crede-ma ca nu vorbesc prostii si da s-a vandut cel mai bine in clasa lui intre 2005 -2007.Pana in 2007 s-au vandut 1000000.Din 2007 pana in prezent 267598.E Class W211----1500000.Nu vreu sa zic ca E Class e mai bun si nici nu am E Class.Am un BMW SERIA 5.
    7 1
  • goilgau
    e classe
    bai fratili-meu o fi bmw-ul mai sportiv dar la eleganta si confort la rulare nu face nici un seria 5 un e classe!! sa-ti fie foarte clar omule intreaba pe cine vrei dar eu am cunoscut si cunosc oameni care au avut si au e classe sau 5 series si toti au zis ca, la confort si eleganta mercedesul e superior iar seria 5 e net mai bun la motoare si sportivitate
    asa ca amice nu stiu din ce filme aberezi dar seria 5 e sub e classe la eleganta confort si interioare
    si ca sa te lamuresti mataluta intra pe site-uri la englezi francezi nemti americani isi cauta niste studii legate de aceste 2 modele ca sa vezi ce zic aia si apoi sa te vad atunci dak mai ai ceva de zis
    4 4
  • fain.....
    Mi se pare mie sau 5gt si noul'Cinci' seamana din fata cu un cap de schelet?????????
    Scuze daca gresesc.........
    1 2
  • Finally !
    am incredere ca masina asta va readuce spiritul BMW asa cum il stim toti: un lup in blana de miel... va face istorie, va spun!
    4 1
  • seria 5 deja a facut istorie - acum trebuie sa se tina de cuvant ;)
    3 4
  • lol
    Ce m-a distrez, de niste baieti destepti si cu spirit de analisti convinsti... bai fratilor nu dormiti pe voi.. unde vedeti voi ca e frumos? ca eu vad doar 3 poze si in toate 3 masina este acoperita in pana mea. In relitate BMW este o marca importanta pe piata intregi lumi dar nu va mai bate-ti cu pumnul in piept ca este cea mai buna, ca nu este adevarat.
    4 4
  • danyut
    test seria 5
    Fifth Gear Web TV Edition 13 – BMW 5 Series Gran Turismo

    Un test interesant.
    0 0
  • Observator
    BMW seria 5 nou versus cel vechi
    Noua serie 5, din cate se poate vedea , a adopat o fata mai conservatoare dpdv al designului , un design clasic BMW comparativ cu fata grila si farurile precedentei generatii seria 5. Personal cred ca o sa fie o masina frumoasa .
    2 1
  • @unckle
    Nu ! E60 va ramane in istorie doar ca un produs al stilului bangle, ce aproape a distrus imaginea BMW... E60 va fi insa cu timpul dat uitarii si noi vom ramane cu imaginea pozitiva a unui E39, E34, E28 sau a noului BMW seria 5.
    Ce inseamna de fapt BMW? BMW inseamna agresivitate si sportivitate in hainele unei masini de strada. BMW inseamna motoare de 6 in linie, greutate egal distribuita intre cele 2 punti si un tren de rulare impecabil, cu o directie si o stabilitate greu de atins de alti constructori... cu toate astea un BMW va fi intotdeauna mai accesibil decat un Mercedes sau un Audi... Asta inseamna BMW !
    5 1
  • WTF ?
    BAI NENE NEMTII ASTIA AU LUAT-O RAZNA ?

    CE E RAHATU ASTA ? DUPA CE CA AU STRICAT CURENTUL SERIA 5 CU FATZA AIA DE MASINA JAPONEZA, VIN ACUM CU IDIOTISMUL ASTA PARCA NETERMINAT ?????

    MA APUCA SILA !

    E39 inca ramane UNICUL PERFECT !

    PS: Scuzati majusculele dar m-au luat nervii cand am vazut porcaria asta de design :D
    4 1
  • posibil posesor d bmw
    seria 5
    adevarul k masina asta denota numai topism,prost gust si vulgaritate dar pana la urma aceasta este clientela tipica de bmw care nu este formata din oameni fini ci din indivizi care vor sa isi afirme statutul social de la bmw cea mai reusita masina ramane bmw 5 dintre anii 1988-1996 aia da bine masina cred k o sa fie un succes comercial este pozitionata fparte bine adik este pt oamenii care vor un seria 7 dar nu au bani de un seria 7 in rest ce sa spun astept viitoarea generatie de alfa 169 sau viitoarele modele hyundai(marca ce vrea sa acceada in segmentul premium),eu sunt in cautarea unui sedan probabil k aceasta generatie seria 5 va fi cea mai rezonabila optiune avand in vedere costurile d intretinere si valoarea la revanzare dar cam atat...din pacate astia de la bmw nu s mai axeaza p masini care pur si simplu sa t incante ci doare de masini care sa s asorteze cu lanturi groase de aur...
    0 4
  • Seria 5 CUPE??????
    masina din poza nu are 4-5 usi nici dak le deseneaza cineva. daca cnv imi gaseste usa din spate in poza a 2-a dau 3 lazi de bere
    0 0
  • deocamdata miroase a facelift...sper sa nu
    0 2
  • adevarata istorie
    sunteti orbi ori nu aveti gusturi:))))))) constipatilor
    1 0
  • Charlex
    Comparativ Seria 5 - E Classe (atat cat ma pricep)
    Nu ma consider un specialist. Am avut cateva masini in viata mea, intre care si 3 BMW seria 5 (2 x E 39 - 525 si 530 D) si un E 60 (530 D) dar si vreo 2 M-B E Classe (E - 280 CDI si E 320 CDI facelift - tata e mare fan). Ambele modele au plusuri si minusuri. Personal prefer BMW oricarei alte marci germane. M-B este o masina eleganta, cu tinuta de drum impecabila, confortabila dar mult mai lenesa si mai putin fiabila decat seria 5. Despre BMW pot spune ca nu ma intereseaza aspectul fiindca este o masina pe care o cumpar pentru ceea ce-ti ofera pe drum. Este mult mai logic si mai pragmatic construita. Este extraordinar de fiabila si de performanta, cu cel mai bun consum (la orice propulsor doriti, prin echivalenta) si, daca este echipata corespunzator (scaune confort etc...) este la fel de comoda ca si E classe. Seria 5 are o dinamica net superioara, cutiile schimba mult mai corect iar franele sunt impecabile. La MB am avut 2 surprize neplacute cu fiabilitatea. La BMW absolut nimic. Am avut si alte BMW-uri, in total 7 masini si nu am schimbat decat consumabile; nimic altceva. Poate am avut si noroc, nu stiu...
    2 0
  • BMW seria 5
    seria 3 vechi este pur si simplu superb, inca imi place f mult, si daca noul seria 5 ii seamana, este perfect.
    iar fata nu se schimba f mult, deoarece masca BMW este specifica. cui nu i place, sa se uite la alte marci, zic! noi avem z4 si din fata, pot sa spun ca s tt la fel, foarte misto, nu?...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru