Opel Insignia merge in SUA sub sigla Buick

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 15.10.2009
Modelul Opel Insignia va fi vandut si in Statele Unite ale Americii, de data aceasta sub sigla Buick si cu numele Regal.

Oficialii General Motors au anuntat ca modelul Opel Insignia va fi comercializat pe piata din Statele Unite ale Americii sub sigla Buick, iar acesta se va numi Regal. Constructorul american de automobile nu a dezvaluit imagini cu noul Buick Regal, dar este foarte probabil ca acesta sa arate identic cu modelul comercializat pe piata din China. La randul sau, modelul vandut in China este bazat pe Opel Insignia.

Initial, modelul Opel Insignia trebuia sa fie vandut pe piata din Statele Unite ale Americii sub numele de Saturn Aura. General Motors a decis sa renunte la aceste planuri odata cu vanzarea marcii Saturn. Intr-un final, marca Buick va beneficia de modelul Insignia in forma in care este comercializat pe piata din China. Cel mai probabil, gama de motorizari a lui Opel Insignia va fi preluata in intregime de catre Buick Regal.

GM nu a anuntat data la care modelul Buick Regal va fi disponibil pe piata din Statele Unite ale Americii, dar acesta ar putea fi lansat in curand. Motivul pentru acest lucru este simplu: modelul este gata si este disponibil deja pe alte piete, fiind nevoie doar de stabilirea unui plan de marketing pentru acesta.

Avand in vedere faptul ca Opel a creat si o versiune de performanta a lui Insignia, exista posibilitatea ca Buick sa ofere modelul Regal si in versiunea de performanta GNX.

Via | Carscoop

Comentarii (2)

  • Gm vinde sau nu Opel?!?
    "Vanzarea Opel va fi finalizata astazi"
    Si atunci cine va vinde Opel Insignia sub numele de Buick Regal in USA?
    Mi se pare mie sau aici e o tactica de derutare a adversarilor?
    2 0
  • @cozappz
    GM inca detine un procentaj din actiunile Opel, lucru care le permite americanilor sa utilizeze platforma lui Insignia dupa bunul plac.

    Pe langa asta, modelul Buick Regal a fost creat inainte de vanzarea marcii Opel, iar cele doua modele au o platforma care a fost dezvoltata in acelasi timp.

    GM vinde Buick Regal, Opel vinde Insignia, platforma este aceeasi.
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru