Opel Insignia primeste doua noi motoare la Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 13.02.2009
Opel va aduce la Geneva o unitate pe benzina de 180 de cai putere si un diesel biturbo de 190 de cai.

Esential

190 de cai putere dezvolta noul motor diesel de 2.0 litri.
180 de cai putere livreaza unitatea pe benzina de 1.6 litri.

Cu o luna inainte de deschiderea oficiala a Salonului Auto de la Geneva, Opel anunta principalele sale premiere: deja anticipatul concept hibrid Ampera si doua noi motorizari care vor debuta pe Insignia. Masina anului in Europa va primi sub capota un nou motor turbo diesel dar si o noua unitate pe benzina.

Fanii Opel vor putea opta astfel pentru un propulsor diesel biturbo de 2.0 litri, capabil sa dezvolte 190 de cai putere, echipat cu un sistem Clean Tech. Gama de motorizari a noului Insignia va face loc si unui nou motor pe benzina, de 1.6 litri cu turbocompresor, care livreaza 180 de cai putere. Alaturi de cele doua unitati noi, Opel va expune la Geneva si intreaga sa gama de motorizari EcoFlex.

Lista surprizelor Opel pentru salonul elvetian nu se opreste aici, subsidiarul GM urmand sa dezvaluie in premiera mondiala si conceptul Ampera, un hibrid care foloseste tehnologia Voltec. Premiera nemtilor va fi capabila sa functioneze 60 de kilometri numai cu energia electrica furnizata de bateriile litiu-ion.

Pentru cei care isi doresc insa o autonomie mai mare exista si un propulsor conventional care incarca bateriile.

via | Autoblog

Vineri 13 februarie, ora 17:00, CHAT LIVE pe Automarket cu Mihai Panaitescu - cel mai cunoscut designer auto roman. Pentru informatii si inscrieri INTRATI AICI!

Comentarii (2)

  • bravo
    bravo baieti, ati dat clasa passat-ului :)
    la mai mare !
    0 0
  • Asa da
    Desi in general Opel-urile mi se par masini plictisitoare, recunosc reusita Insigniei.
    E foarte frumoasa si afara si inauntru si pentru prioma data Opel are design.
    Daca au pastrat fiailitatea si costul redus de pe vremuri, masina asta va fi un succes si va putea sa mai schimbe peisajul monoton de Passat-uri.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru